• Ingyenes szállítás
  • 30 napos termékvisszaküldés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Asztalitenisz készletek

Termékek: 7

View as

Ping-pong szett - válassza ki a megfelelőt a Sportano shopban

Profi egyszemélyes, páros, vegyes vagy esetleg amatőr asztalitenisz verseny? Függetlenül attól, hogy a játékot szabadidős játékként kezeli, vagy profiként közelíti meg a pingpongot, érdemes felszerelkeznie egy kiváló minőségű, szilárd anyagból készült ütőkészlettel és labdákkal. A megfelelő teniszütő garantálja a labdakontrollt és a pontos pattogást, a gyártása során alkalmazott innovatív technológiák, mint például az AVS rendszer és az ABP rendszer pedig a rezgések csökkentéséért és a súlypont beállításáért felelős. Válasszon asztalitenisz szettet a Sportano-ban, a több márkával foglalkozó áruházban, ahol az iparág szakértői által kiválasztott, kiváló minőségű termékek, köztük olyan elismert márkák asztalitenisz szettjei találhatók, amelyek garantálják az izgalmakkal teli játékot

Asztalitenisz szett - mire figyeljek vásárláskor?

Az asztalitenisz szett megvásárlása előtt mindenekelőtt az ütőre kell figyelni, amelynek masszívnak kell lennie, és igazodnia kell a játékos tudásszintjéhez. A Sportanónál neves márkák asztalitenisz-ütő szettjeit találja, amelyeket kiváló minőségű termékeik miatt értékelnek. A nagyobb fejű ütőkre a nagy elérhető ütőerő jellemző, míg a kisebb méretű ütők nagyobb erőt igényelnek, és nagy pontosságú pattintást tesznek lehetővé. 

További fontos elemek még a kiváló minőségű fából készült fogantyú, amelynek ergonomikus formája lehetővé teszi a szilárd és biztos fogást, valamint a párnázat vastagságát (minél vastagabb, annál gyorsabb, de nehezebben irányítható ütések). Azoknak, akik most kezdik az asztaliteniszezéssel kapcsolatos kalandjukat, 1,2-1,4 mm vastagságú ütőfelület ajánlott. Érdemes odafigyelni a golyók jelölésére is. Egy csillag jelöli az amatőr labdákat, két csillag a középhaladó játékosoknak szánt labdákat, három csillag pedig a profiknak szánt labdákat, amelyek megfelelnek a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség követelményeinek

Az ütők jelölései, amelyek leggyakrabban 1-től 10-ig vagy 1-től 100-ig terjedő skálán jelennek meg, olyan paramétereket fejeznek ki, mint a forgás, az irányítás és a sebesség. A középhaladó és haladó játékosok számára ajánlott egy nagy rotációs sebességű asztalitenisz-ütő szett. Hasonlóképpen, a sebesség esetében - minél magasabb a paraméter, annál több készségre van szüksége a játékosnak a labda irányításához, ezért a nagy sebességű paraméterrel rendelkező ütők különösen a profiknak szólnak, akiknek fontos a dinamikus játék támadó stílusban. A magas kontroll alacsonyabb sebességgel jár, ezért a kezdők számára a magasabb kontroll paraméterekkel rendelkező ütők alkalmasak. 

Mi kerül az asztalitenisz szettekbe?

A ping-pong szetteket egy vagy több ember számára tervezett változatokban kínálják. Általában ütőkből, labdákból és a tartozékok könnyebb szállítása érdekében egy speciális tokból állnak. Kínálatunkban olyan ütőket és labdákat talál, amelyeket a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség jóváhagyott. Vannak hálóval és speciális oszlopokkal ellátott ping-pong szettek is, amelyekkel gyorsan és egyszerűen felállítható a játéktér, ami remek kikapcsolódás az egész család számára. Válasszon elismert márkák kiváló minőségű asztalitenisz-készletei közül, és élvezze az amatőr játékokat és a professzionális edzéseket egyaránt. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása