• Ingyenes szállítás
  • 30 napos termékvisszaküldés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Energiagélek és -koncentrátumok

Nem találunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

Energiagélek a Sportano üzletben

A gélek kategóriában a legjobb gyártók, például a SiS, a Squeezy és a Nutrend energiagéljeinek széles választékát találja. Válassza ki a kedvenc gél ízét, amely pillanatok alatt szilárd energia- és elektrolitadagot biztosít.  

Energiagélek - mikor használjuk őket?

Az energiagélek koncentrált energiaadagot tartalmaznak, amely kényelmesen lehetővé teszi, hogy jobban teljesítsen, különösen intenzív edzés közben. A Squeezy Energy Gel kiváló termék, amely tízszer több káliumot tartalmaz, mint a hagyományos gélek, így hatékonyan pótolja a fárasztó állóképességi edzés során elveszett elektrolitokat. A Nutrend Carbosnack energiagél két forrásból származó szénhidrátot biztosít, ami biztosítja az energia fokozatos felszabadulását, a béta-alanin, kolin és B3-vitamin hozzáadása pedig tökéletesen befolyásolja az energia-anyagcserét és növeli a sportoló állóképességét, ezért a Nutrend energiagéleket gyakran használják a futók edzés közben és intenzív versenyeken.  

Energiagélek futóknak

A világklasszis SiS gyártótól származó Beta Fuel Gel speciálisan összeállított szénhidrátformulát tartalmaz a maltodextrin és a fruktóz optimális arányával, így tökéletes termék minden állóképességi sportoló és aktív ember számára, akinek gyorsan felszívódó energiára van szüksége. A Nutrend Endurosnack energiagél praktikus tubusos formában izomaltulózt tartalmaz a Palatinose™ speciális formájában, amely biztosítja az energia fokozatos felszabadulását, ezért ideális gél a sportolók hosszú távokon történő támogatására.  

Energiagélek kerékpárosoknak 

Különböző intenzitású erő- és állóképességi edzések során a SiS Turbo + gél kiválóan alkalmas az energia pótlására. A koffein, béta-alanin és L-karnitin innovatív hozzáadása növeli az állóképességet intenzív edzés során, és hatékonyan fokozza az anyagcserét. A megerőltető emelkedők során a kerékpárosokat ideálisan támogatja a SiS GO izotóniás gél, amely nélkülözhetetlen elektrolitokat és tökéletesen asszimilált szénhidrátokat biztosít.  

A legjobb energiagélek 

A Sportanónál elkészítettük az energiazselék legnagyobb választékát, amelyek hatékonyan pótolják az energiahiányt és jobb teljesítményt biztosítanak. A Nutrend, a Squeezy és a SiS neves cégek géljei a fejlődés szintjétől függetlenül minden sportoló számára készültek. Számos ízkompozíciót kínálnak, mint például a Squeezy narancs ízű, a Nutrend Carbosnack praktikus tasak formájában áfonya ízű, és a Nutrend Endurosnack keserű citrom ízű, amely ideális alternatívája a standard ízeknek.  

Válassza ki kedvenc termékét a Sportano.hu webáruházban kínált legjobbak közül, és használja a biztonságos fizetési módokat

Leírás kibontása Leírás összecsukása