• Ingyenes szállítás
  • 30 napos termékvisszaküldés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Tejsavófehérje koncentrátumok, WPC

Nem találunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

Tejsavófehérje koncentrátumok: a legnagyobb választék a Sportano.hu-on

Ha a legjobb minőségű, bevált fehérjekoncentrátumokat keresi, válassza a Sportano.hu-t, amely a legjobb választékot kínálja az olyan gyártók étrend-kiegészítőiből, mint a 6PAK, Trec, 7Nutrition vagy Nutrend. A kínált fehérjekoncentrátumokat alaposan teszteltük, és kiváló összetételüket sportolók ezrei értékelték. A fehérjekoncentrátumok széles választéka nem csak a profiknak szól, a kezdő sportolók is megtalálják a maguk számára készített kiegészítőt. A tejsavófehérje-koncentrátum nagyszerű megoldás a fehérjehiány problémájára az étrendben, amely sok sportolót érinthet, függetlenül attól, hogy milyen sportot űznek

A tejsavófehérje-koncentrátumok: kinek valók?

A tejsavófehérje-koncentrátum (WPC) nagy mennyiségű fehérjét biztosít egy kis adag porban. Ez a táplálékkiegészítő tökéletesen kiegészíti az étrendben lévő elégtelen fehérjét. A tejsavófehérje-koncentrátum nem csak a profi szintű sportolók, hanem az aktív és szabadidős edzők számára is kiegészítő. A Trec kiváló minőségű tejsavófehérje-koncentrátum nagyszerű forrása az elágazó láncú aminosavaknak, a BCAA-nak, amelyek felgyorsítják a regenerációt és védik az izmokat. Minden sportolónak, aki nem biztosít elegendő fehérjét az étrendjében, vagy növelni szeretné a teljesítményét, a 7Nutrition vagy a 6PAK biztonságos összetételű, kiváló minőségű WPC tejsavófehérje koncentrátumát kell használnia. Ez különösen az olyan állóképességi és erőnléti sportokat űzőkre vonatkozik, mint a kerékpározás, az úszás, a hegymászás vagy a triatlon.  

Mikor fogyasszunk tejsavófehérje-koncentrátumot?

A Nutrend és a Trec WPC formájú fehérjét leggyakrabban az edzőteremben edző emberek használják, de más erőnléti sportágak sportolóinak is érdemes fogyasztaniuk. Az aminosavak ideális arányának köszönhetően a sportolók a 6PAK bevált kiegészítőit használják edzés előtt vagy után. Ez a fehérje bizonyítottan anabolikus hatásának köszönhető, amely garantálja a megnövekedett izomtömeget és a gyorsabb regenerációt a kimerítő edzés után. A tejsavófehérje-koncentrátum nagyszerű módja lesz a fehérje kiegészítésének, és a 7Nutrition tejsavófehérje-koncentrátumok ízválasztéka olyan széles, hogy a nap folyamán számos, mindenféle étkezés kiegészítéseként fogyasztható.  

A legnépszerűbb tejsavófehérje-koncentrátumok

A Sportano.hu kínálatában a legjobb gyártóktól származó fehérjekoncentrátumokat állítottunk össze, amelyek az ízkompozíciók széles skáláját kínálják. A klasszikus ízek kedvelőinek ajánljuk a 7Nutrition Protein 80 tejsavófehérje-koncentrátumot banán-vanília ízesítéssel. Ez a készítmény tökéletes kiegészítője lesz az ízletes zabpehelynek, amely egy sikeres edzés után energiabomba lesz. A Nutrend 100% Protein csokoládé-kókusz ízű WPC fehérje szinte semmilyen cukrot és zsírt nem tartalmaz, így ideális fehérjeforrás a diétázók számára. A 6PAK 80 Protein eper ízesítéssel gazdagíthatja a nyári edzés előtti turmixát, amely energiát ad az egész edzéshez. Ha BCAA-kat tartalmazó fehérjekoncentrátumot keres, válassza a csokoládé ízesítésű Trec Whey 100 fehérjetápanyagot, amely aromás, mély kakaó ízt garantál, és 5 g BCAA-val és l-glutaminnal gazdagítja az étkezést.  

A Sportano segítségével felfedezheti a tejsavófehérje-koncentrátumok összes legjobb ízét. A tesztelt összetételű, kiváló minőségű tejsavófehérje-koncentrátumok gondosan összeállított kínálata megfelel a kezdők és a profik elvárásainak. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása