Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Sport elektronika

Sportelektronika - Fedezze fel a legjobbat a Sportano.hu 

A Sportano.hu kínálatában elérhető, sportolóknak szánt elektronikát a nagy tartósság és a felhasznált anyagok minősége jellemzi. Az olyan márkák, mint a Garmin, a JBL, az Insta360 vagy a DJI a kiváló ütésállóság vagy a szélsőséges időjárási körülmények szinonimái. Termékeik számos különböző tudományágban és tevékenységben hasznosnak bizonyulnak. 

Elektronikus eszközök sportolóknak   

Nem számít, milyen sportot űz: egyéni vagy csapatsportágat, a sportolók számára számos kategóriájú kütyü közül választhat. A legnépszerűbbek és legsokoldalúbbak a sportórák. Kocogás közben vagy az edzőteremben és a fitneszteremben bizonyítják magukat. Hosszú túrák vagy kerékpározás során a megfelelő kiegészítő lesz.  

Az órák és a sportszalagok a fáradtság vagy a megerőltetés szintjét is nyomon követhetik, és jelezhetik (és így motiválhatják) a több testmozgás szükségességét. Ez nem csak a rendszeresen és keményen edző sportolók számára jó választás, hanem azoknak is, akik hosszú órákat dolgoznak ülő helyzetben. A hordozható hangszórók vagy a praktikus kamerák segítségével még többet hozhat ki a tevékenységéből.  

Sportórák: férfi, női és gyermek órák 

Kínálatunkban férfi, női és gyermek sportórák találhatók. A felnőttek számára készültek közül azonban sokan az uniszex kategóriába tartoznak, ami azt jelenti, hogy nemtől függetlenül mindenkinek megfelelnek. Mit kell figyelembe vennie, amikor órát választ futáshoz vagy más tevékenységekhez? Mindenekelőtt a kijelző mérete. Ne feledje, hogy az órának kényelmesnek kell lennie, és segítenie kell az edzés során, mindenekelőtt nem szabad zavarnia őket. Természetesen minden modell viszonylag könnyű, de a boríték méretét mindig igazítsa a karja kerületéhez.  

Figyeljen a szíj anyagára is. A sportórák túlnyomó többsége szilikon szíjjal rendelkezik, amely antiallergén, és garantálja a kényelmet és a tartósságot. Ha azonban egy kicsit formálisabb megjelenésre vágyik, akkor rozsdamentes acél szíjjal is választhat.  

A vízállósági osztály is fontos. Az eső elleni védelemhez az 5 ATM általában elegendő, de a vízi sportok kedvelőinek a magasabb paraméterekkel rendelkező órákra kell irányítaniuk a figyelmüket.  

Szintén fontos az üveg anyaga, például a Corning® Gorilla® Glass, amely nagy ellenállást és védelmet nyújt a karcolásokkal szemben.  

Sportos fejhallgató edzéshez 

Ha nem szeretne megválni kedvenc zenéjétől vagy podcastjától edzés közben, akkor az edzősport fejhallgató a legjobb választás. A hagyományos fejhallgatóktól eltérően jobban illeszkedik a fülhöz, és extra tervezési elemekkel rendelkezik, hogy a helyén maradjon. Ez különösen fontos, ha olyan sportokat űz, amelyek ugrásokkal vagy hajlítással járnak.  

A sportos fejhallgató kiválasztásakor érdemes ellenőrizni a várható zenelejátszási időt és a teljes töltési időt is. Gyors edzésekhez ez nem mindig elengedhetetlen, de hosszabb túrák vagy kerékpártúrák esetén igen fontos.  

Mindig érdemes odafigyelni arra, hogy egy adott modell milyen Bluetooth-verzióval van felszerelve, és ellenőrizni, hogy kompatibilis-e a hangforrást jelentő célkészülékkel. Nem kevésbé fontosak a kiegészítő tartozékok, mint például a kulcstartós doboz, amely egyszerre lehet a fejhallgató védelme és töltő. A széles színválasztéknak köszönhetően könnyen összeillesztheti őket ruháival és egyéni preferenciáival. 

A legjobb turisztikai és kerékpáros navigáció: alapvető felszerelések

Az expedíciók során a GPS navigációs készüléknek minden utazó felszerelésében szerepelnie kell. Ne feledje, hogy ezek az eszközök sokkal pontosabban és jobban működnek, mint az okostelefonokban található szabványos navigáció. És mindenekelőtt, még akkor is, ha Ön a hálózaton kívül van. 

A legtöbb turisztikai navigáció rendelkezik olyan funkciókkal, amelyek nemcsak a tájékozódást segítik, hanem az utazás megtervezésében vagy szakaszokra osztásában is. Találhatsz iránytűt vagy barometrikus magasságmérőt is, hogy tudd, milyen magasan vagy, és milyen irányba tartasz. Minél tovább túrázol, annál inkább számít minden részlet. A kerékpáros navigátorok viszont olyan funkciókkal rendelkeznek, mint a számláló vagy a pulzusmérő. Megmutatják, hogy milyen sebességgel haladsz, és mekkora erőfeszítést kell tenned. 

drónok és sportkamerák a Sportano kínálatában 

A sportkamerák és a drónok már régóta sok sportoló kísérője tevékenységük vagy expedícióik során.  

A legjobb sportkamerák ellenálló anyagokból készülnek, videót és hangot rögzítenek. A Sportano.hu kínálatában elérhető számos tartozék segít biztonságosan elhelyezni őket kerékpáron, robogón, állványon, valamint sisakon vagy csípőn. A dedikált távirányítók megkönnyítik a távvezérlést a készülék eltávolítása nélkül.  

A drónok viszont lehetővé teszik, hogy a világot és a pillanatokat egy teljesen más perspektívából örökítse meg. De az esztétikai élmény nyújtásán kívül más tulajdonságokkal is rendelkeznek. A csapatjátékok esetében segítenek a helyes beállítás és a játék egyéb fontos elemeinek ellenőrzésében és gyakorlásában. 

Mit találsz még a Sportano "Sportelektronika" kategóriájában? 

A Sportelektronika kategóriában számos további terméket talál, amelyek tökéletesen kiegészítik edzéseit. Olyan termékeket talál, mint a hordozható vezeték nélküli hangszórók sokféle minőségben és méretben, szelfibotok, valamint egyéb eszközökhöz való kiegészítők, vagy az összes kábel és adapter, amelyek megkönnyítik a sporteszközök csatlakoztatását és töltését.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása