Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Téli sportok

Téli sportok a legmagasabb szinten a Sportano.hu segítségével 

A Sportano.hu üzlet téli sportok kategóriája a havas kikapcsolódás és a professzionális küzdelmek új dimenziója. A síelés, snowboardozás és sífutás profiknak és amatőröknek szánt felszerelések legnagyobb minőségi választéka, amelyet globális márkák és nagy piacvezetők támogatnak. Kínálatunkban megtalálja a szükséges felszereléseket, kiegészítőket és funkcionális ruhákat és cipőket, amelyek hasznosak a lejtőn, a jégen és, ami a legfontosabb, a legnehezebb körülmények között is. A téli sportok a Sportanóban a szenvedéllyel és a legnagyobb precizitással létrehozott termékek széles választékát jelentik a maximális mozgásszabadság és biztonság érdekében a tevékenység során. A megfelelő felszerelés kiválasztása az alapja a különböző téli sportokkal való kalandozásnak. Mindegyikük, függetlenül a képzettségi szinttől, professzionális megközelítést igényel, figyelembe véve az ergonómiát és a felhasználó igényeit, és ez jellemzi a Sportano.hu termékeit. 
 
Ha olyan felszerelést keres, amely a saját teljesítménye csúcsára juttatja, a Téli sportok kategóriában a legjobbat kaphatja. A freestyle, skitour, downhill és sífutó sílécek széles választékával megtalálhatja a tevékenységéhez és kedvenc stílusához megfelelő felszerelést. 
 
Fontos a felszerelés minősége, valamint a kényelmes ruházat, amely nem korlátozza a mozgást és véd a hideg ellen. Akár profi vagy, akár csak most kezded a téli sportokat, válassz technikai síruházatot. A Sportano.hu weboldalon komplett sí- és snowboardruhákat talál, amelyek kiváló szigetelési tulajdonságokkal, vízszigeteléssel és a szövet magas légáteresztő képességével rendelkeznek. A kiváló minőségű anyagok könnyű, többrétegű szerkezettel, innovatív technológiákkal támogatva, kényelmet és divatos megjelenést biztosítanak síelés és kikapcsolódás közben a fehér porban. 

Sífutás, sífutás és sífutás a Sportano síterepen 

A síelés a téli tevékenységek tökéletes formája mindazok számára, akik szabadságra és nagy adag izgalmas sportélményre vágynak. Függetlenül attól, hogy Ön a szabadidős vagy a versenysíelés szenvedélye, a Sportano.hu a sílécek széles választékát kínálja a sílécek különböző fajtáinak. A kezdőknek, középhaladóknak és gyakorlott szakembereknek szánt felszerelések a legmagasabb minőséget képviselik, amit nemzetközi tanúsítványok és mérnöki szakértelem igazol. A Nordica, a Völkl, a Rossignol, a Salomon és sok más márka felügyeli a nálunk kapható modellek gyártási folyamatának hatékonyságát. 
 
Ha a lejtőkre vagy a sífutópályákra indul, válasszon több rétegből álló, funkcionális síruházatot, és gondoskodjon a szükséges kiegészítőkről. A Sportano.hu oldalon olyan síbakancsokat, kötéseket, síszemüvegeket és sisakokat talál, amelyek garantálják az Ön biztonságát és nyugalmát kedvenc téli tevékenységei során. 

Sílécek

A síléc a legfontosabb felszerelés a síelés élvezete szempontjából, ezért a választás nem lehet véletlenszerű. A professzionális felszerelés stabilitást és nagyfokú talajfogást biztosít, ami lehetővé teszi a pálya teljes irányítását. A Sportano.hu segítségével a legjobb síléceket a tevékenység típusához, a tudásszinthez és az alkathoz igazíthatja, és több ezer kilométert tehet meg a havas pályákon. 
 
Downhill, sílécek és freestyle sílécek - akár maximális gyorsulásra vágyik a kanyarokban, akár egyenes, könnyed síelésre, a kínálatunkban található modellek megfelelnek az elvárásainak. Kiváló minőségű rétegelt fa magok, Revoschock ütéscsillapítás, C/FX technológia - ez csak néhány a tervezési jellemzők közül, amelyek garantálják a sima utazást és magabiztosságot adnak a pályán. A Fischer, Salomon, Head és Elan márkák a legapróbb részletekre is odafigyelnek, hogy Ön minden körülmények között élvezhesse a prémium síelést. 

Síbakancsok 

A bakancsok a sífelszerelés nélkülözhetetlen részei. A Sportano weboldalán található termékek között megbízható, anatómiai kialakítású és testre szabott profilú modellek találhatók. Az olyan sícipőgyártók, mint a Head, a Rossignol, a K2 vagy a Lange a nagy teljesítményre összpontosítanak, kis erőfeszítéssel. A lekerekített Grip Walk talp, akárcsak a Vibram®, kiváló tapadást biztosít a csúszós talajon. A kényelmes belépés, az állítható flex, az optimális reakcióképesség és dinamika a sífelszerelés szakértőinek munkája eredménye. 

Síbotok

A síbotok nagyszerű segítséget jelentenek az első lépések megtételéhez a síléceken, és a síelési készségek fejlesztéséhez. Versenyzéshez és freeride-hoz is alkalmasak, stabil tartást biztosítanak és fenntartják az egyensúlyt, amikor gyorsan síelsz jeges felületen vagy porhórétegeken. Bízzon a kényelmes, hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező fogantyúval és tartós anyagból, például acélból készült pengével rendelkező felszerelésben. A Sportano.hu oldalon olyan neves gyártók síbotjait találja, mint az Atomic, Head, Dynafit és Dynastar

Síruházat

A megfelelő sífelszerelés egy réteg termoaktív alsóneműből, egy egyedi szövésű, nedvességet elvezető ruhadarabból és egy külső ruhadarabból áll. A technikai anyagokból készült kabát garantáltan melegen és vízhatlanul tart a GORE-TEX® technológiának és a PrimaLoft® szigetelésnek köszönhetően olyan márkákból, mint a Peak Performance, a Maloja és a Quiksilver. A rengeteg rejtett zsebben értéktárgyakat és igazolványokat tárolhat. Válasszon a vízálló membránnal és kiváló minőségű szigeteléssel bélelt sínadrágok közül a maximális kényelem érdekében a hideg és szeles napokon. 

A legjobb snowboardok és snowboard ruházat - válasszon professzionális termékeket a legjobb márkáktól 

A snowboard ruházatot a mozgásszabadság és a melegség érdekében tervezték a lejtőkön. Ezért válasszon kabátot vagy szabott szabású kabátot. A hideg elleni védőrétegnek és vízálló membránnak kell lennie. A Sportano megkönnyíti a választást azzal, hogy a vezető márkák modern technológiájú és az időjárási körülményekkel szemben nagy ellenálló képességű softshell anyagokat tartalmazó termékeit kínálja. A snowboard meghatározza a stílusodat és a siklás típusát. A snowboard felszerelések széles választéka lehetővé teszi a profilok kiválasztását, és a Camber, Rocker, Fllat és Hybrid termékek közül választhat. 

Korcsolya és szabadidős felszerelés - pihenés a téli napokon 

Legyen szó jégkorongról, műkorcsolyáról vagy klasszikus korcsolyázásról, a Sportano kínálatában megtalálja a megfelelő felszerelést a professzionális korcsolyázáshoz és a téli kikapcsolódáshoz. A Bauer, Rollerblade, Tempish jól ismert márkák a jégsportok területén, és korcsolyáikat az anatómiai szempontoknak köszönhetően a láb formájához való maximális alkalmazkodás jellemzi. Ellenállnak az alacsony hőmérsékletnek, és a könnyű, hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező anyag melegen tartja Önt, és lehetővé teszi, hogy kényelmesen fel- és levegye őket. A Sportano.hu kínálatában szánkókat, hócipőket és egyéb felszereléseket is talál, amelyek a téli őrület élvezetére szolgálnak felnőtteknek és gyerekeknek

Leírás kibontása Leírás összecsukása