A 2024-es PUMA futballcipők áttekintése

Marcin Denisiuk 02.04.2024 ( 03.04.2024 )

Olyan futballcipőt keresel, amely lehetővé teszi, hogy a pályán vagy a sportteremben teljes mértékben megmutathasd a képességeidet? Az egyik márka, amelynek kínálatát érdemes megfontolnod, a Puma. Összeállítottunk egy áttekintést a Sportano.hu webáruházban elérhető legérdekesebb Puma futballcipőkről.

Puma Ultra Pro FG/AG gyermek futballcipő

A Puma Ultra Pro FG/AG labdarúgócipőt azon fiatal futballrajongók számára tervezték, akiknek a képességek fejlesztése áll a középpontjában. Kis súlyukkal tűnnek ki, amelyet az innovatív ULTRAWEAVE technológia alkalmazásával ért el a gyártó. A gyártó ultrakönnyű, rugalmas anyagot választott, amely növeli a mozgásszabadságot, és pozitív hatással van a játékkomfortra. A kisebb súly az intenzív edzés utáni fáradtságot is csökkenti.

A modell felsőrészét a GripControlPro technológia támogatja, ami azt jelenti, hogy vékony bőrréteggel van bevonva. Speciális textúrájának köszönhetően a játékosok könnyebben irányíthatják a labdát, még akkor is, ha a nedves gyep nem kedvez a precíz játéknak. Ez különösen fontos azon gyerekek számára, akik futballtechnikájukat fejlesztik.

A Puma Ultra Pro FG/AG jól lélegző belső zoknival rendelkezik, amely tökéletesen idomul a bokához, és optimális pozícióban tartja a lábfejet. Ehhez jön még egy tapadó talp, amelyet dinamikus játékra és cselezésre terveztek. Az így kialakított lábbeli lehetővé teszi a fiatal játékosok számára, hogy még több örömben legyen részük a természetes füves pályán és a sportteremben való játékban.

Puma Future Ultimate MXSG futballcipő

A PUMA Future Ultimate MXSG egy fejlett futballcipő, amelyet olyan játékosok számára terveztek, akik magasra teszik a lécet, ezért olyan felszerelésre van szükségük, amely a legapróbb részletekig kifinomult. A német márka tervezői a nagyfokú tartósság megőrzése mellett törekedtek a súly minimalizálására, ezért a Puma Future Ultimate MXSG futballcipő felsőrésze modern, kopásálló műanyagból készült. FUZIONFIT360 technológiával van ellátva, ami azt jelenti, hogy technikai hálóból és rugalmas anyagból áll. Ez a konstrukció a legmagasabb szintű stabilitást biztosítja.

A lábfejet jól megtámasztja a kényelmes belső zokni és a precíz fűzőrendszer, így teljes mértékben a cselezésre, passzolásra és lövésre koncentrálhatsz. E cipő hihetetlen könnyedsége döntő fontosságú lesz a heves cselezések során, amikor minden másodperc számít. A PWRTAPE rendszer itt is használatos, ami növeli a felsőrész tartósságát, így a cipő hosszabb élettartamú lesz.

A Puma Future Ultimate MXSG egy természetes füvön való játékra tervezett cipő. Cserélhető stoplikkal rendelkezik, így a stoplik típusát az időjárási körülményekhez igazíthatod, aminek köszönhetően nedves vagy havas pályán is megőrizheted a teljes kontrollt. Az időjárástól független, kiváló tapadás és a kimagasló mobilitás a Dynamic Motion System technológiával ellátott könnyű talpnak is köszönhető. A fárasztó edzések és kemény mérkőzések során értékelni fogod a szenzációs párnázási rendszert, amely enyhülést biztosít az ízületeidnek és gondoskodik arról, hogy ne érezd magad fáradtan.

Puma King Ultimate Energy Fg/Ag futballcipő

A Puma King Ultimate Energy Fg/Ag olyan stoplis, amely szokatlan kialakításával hívja fel magára a figyelmet, és fejlett technológiájának köszönhetően lehetővé teszi, hogy természetes felületeken és műfüves pályákon egyaránt cseleket varázsolhass és meglepetést okozhass a kimért lövéseiddel.

A modell védjegye a K-BETTER™ technológián alapuló felsőrész. Innovatív szintetikus anyagból készült, amely kiváló labdaérzetet biztosít, ugyanakkor tartós és nyúlásálló. Ami különösen lényeges, hogy az anyag részben újrahasznosított.

A Puma King Ultimate Energy Fg/Ag futballcipő remek választás azon játékosok számára, akik az alacsonyabb szabású, gyorsan felvehető lábbeliket részesítik előnyben. A láb maximális stabilitása érdekében a gyártó a NanoGrip technológián alapuló, kivehető talpbetétet alkalmazott, amely megakadályozza, hogy a lábfej elcsússzon benne. A cipőhöz precíz fűzőrendszer is tartozik, így a cipő tökéletesen a lábfejhez igazítható. Ez a modell könnyű talppal, extra sarokrésszel és stabilizáló futófelülettel van ellátva, amely garantálja a jobb manőverezhetőséget és pozitívan befolyásolja a játék pontosságát.

Puma Future Pro FG/AG gyermek futballcipő

A Puma Future Pro FG/AG futballcipőt a legfiatalabb futballrajongók számára tervezték, akik természetes vagy műfüves pályákon játszanak. FUZIONFIT360 technológiával készült szintetikus felsőrésszel rendelkeznek, amely egy technikai háló által támogatott rugalmas szövetből áll. Ennek a kombinációnak, valamint a speciális 3D textúrának köszönhetően a fiatal játékosok tökéletesen érezhetik a labdát, ami gyorsabb fejlődést jelent a labdarúgás elsajátítása során.

A rugalmas, légáteresztő anyagból készült zokni felelős a cipőnek a lábfejhez való szoros illeszkedéséért. Belül mikroperforált sarokbetéttel rendelkezik. Ezeknek a megoldásoknak köszönhetően a láb magas szintű kényelmet nyújt, és szilárdan áll, ami megelőzheti az esetleges sérüléseket. A Dynamic Motion System technológiával ellátott könnyű és nagy tapadású talp pozitívan befolyásolja a manőverezőképességet, ami fontos a sprintek és a cselezés során. A Puma Future Pro FG/AG cipő nagyfokú tartóssága a PWRTAPE technológiával megerősített felsőrésznek köszönhető. Érdemes megemlíteni azt is, hogy ez a modell 15-20%-ban újrahasznosított alapanyagokból készült.

Puma King Match FG/AG futballcipő

A Puma King Match FG/AG futballcipő egy stílusos, klasszikus fűzőrendszerrel ellátott modell, amelyet természetes és műfüves pályán való amatőr játékra terveztek. A jó minőségű szintetikus anyagból készült könnyű felsőrész megfelelő kényelmet biztosít edzés és mérkőzés közben.

A cipő csökkentett súlyának köszönhetően a láb kevésbé fárad el. A focisták kényelme érdekében a gyártó gondoskodott arról, hogy a Puma King Match FG/AG cipő jó párnázottságot biztosítson. A tapadásért bennük a TPU-ból készült, egyedi kúpos stoplikkal ellátott külső talp felel. Ennek a kombinációnak köszönhetően nem lesz gondod az egyensúlyozással sprint és cselezés közben. Ez a modell tartós anyagokon alapszik, amit értékelni fogsz, ha intenzíven tervezed használni.

Puma Future Play FG/AG gyermek futballcipő

A Puma Future Play FG/AG futballcipő a következő modell, amely mögött olyan innovatív technológiák állnak, amelyek megfelelnek a futballt edző gyermekek elvárásainak. Annak érdekében, hogy jó labdaérzetet eredményező, optimális illeszkedést biztosítson a lábfejnek, a gyártó megalkotta a modern FUTURE PLAY felsőrészt, amely technikai hálóból és kiváló minőségű szintetikus anyagból készült. A külső réteg texturált a labda még jobb irányíthatósága érdekében. A klasszikus fűzőrendszer lehetővé teszi a felsőrész megfelelő részeinek meghúzását, így a cipő szorosan illeszkedhet a lábfejhez.

A Dynamic Motion System technológiával ellátott külső talp nagyszerű tapadást biztosít. Ilyen alátámasztással könnyebb az ellenfél kicselezése és az erőteljes, mégis pontos lövések végrehajtása. Ez a modell részben újrahasznosított anyagokból készült.

Puma King Top FG/AG futballcipő

A Puma King Top FG/AG futballcipő olyan modell, amelyet a modern megoldások mellett az időtlen elegancia is megkülönböztet. Szintetikus felsőrésze 1/5 részben újrahasznosított anyagokból készült. A puha mikroszálas anyag jó labdaérzetet biztosít, és – ami ugyanilyen fontos – tartós. Klasszikus fűzőrendszere lehetővé teszi, hogy a cipő megfelelően idomuljon a lábhoz, amit a jól ismert, hengerelt nyelv és a rendkívül stílusos díszvarrás egészít ki.

A könnyű Peba talpbetét felelős a tapadásért, amely lehetővé teszi a természetes és műfüves pályákon való intenzív mozgást. Egyedülálló kúpos kialakítású stoplival rendelkezik.

Puma Future Match+ LL FG/AG

A Puma Future Match+ LL FG/AG futballcipő egy olyan modell, amely lehetővé teszi, hogy természetes füves pályán és sportteremben egyaránt élvezhesd a játékot. A tervezők számos praktikus megoldásra ügyeltek benne. A klasszikus fűzőrendszert kihagyták, hogy javítsák a cipő illeszkedését. Többek között egy jól lélegző anyagból készült rugalmas zokni biztosítja a jó illeszkedést és a stabil tapadást.

A Future Match+ LL FG/AG cipő felsőrésze FUZIONFIT360 technológiával készült, és technikai hálóból valamint rugalmas anyagból áll. A kiválasztott területek speciális 3D textúrát kaptak, ami megkönnyíti a labda irányítását. A PWRTAPE technológia felelős a felsőrész nagyfokú tartósságáért.

A konstrukciót egy rendkívül tapadó talp és egy hatékony párnázási rendszer egészíti ki, amely enyhíti az ízületekre nehezedő nyomást. A kényelmet és a precizitást fokozza a Dynamic Motion System, amely a sarok helyes tartásáért felelős, és rugalmasságot biztosít az elülső lábfej területén.

Puma Ultra Match LL Energy TT + Mid gyermek labdarúgócipő

A Puma Ultra Match LL Energy TT + Mid egy olyan futballcipő-modell, amely a olyan fiatal gyermekek számára vonzó, akik sportteremben edzenek és játszanak. Megkülönböztető jellemzője nemcsak a jellegzetes színe, hanem a benne alkalmazott innovatív technológiák is, amelyek előnyt biztosítanak a társaikkal való versenyzés során.

A szintetikus, tartós anyagból készült felsőrész könnyű és jól alkalmazkodik a gyermek lábának anatómiájához, ami jó labdakezelést biztosít a fiatal játékosoknak. A kis fülek rendszerével ellátott talp optimális tapadást nyújt a műfüvön, lehetővé téve számukra a sprintek és bonyolult mozdulatok végrehajtását, még csúszós gyepen is. A cipő egyszerű illesztési rendszerrel rendelkezik, amely kiküszöböli a fűzőket, ami azt jelenti, hogy a fiatal labdarúgóknak nem kell vesztegetniük az idejüket és gyorsabban elkezdhetik a bemelegítést.

Puma Future Match IT futballcipő

A Puma Future Match IT futballcipő egy futsaljátékosok számára tervezett modell. Ez a változat csúszásmentes, jelöletlen talppal van ellátva, amely kiváló tapadást biztosít a talajon és gumifelületen való játék során. A dinamikus játékstílust kedvelő labdarúgók lesznek a legelégedettebbek ezzel a futballcipővel, mivel a modern technológia támogatásának köszönhetően még feszesebben tudsz talpon maradni. A középtalp olyan anyagokból készült, amelyek magas szintű párnázottságot biztosítanak, ami közvetlenül a játék kényelmességében és az ízületek csökkentett terhelésében nyilvánul meg.

A Puma Future Match IT cipő felsőrésze az innovatív FUZIONFIT360 rendszeren alapul. A nagyobb stabilitás és a jobb labdakezelés érdekében technikai hálóból és rugalmas anyagból készült. A gyors irányváltásokkal járó cselezést megkönnyíti a Dynamic Motion System technológia, amely megfelelően támogatja a sarkat, és lehetővé teszi a szükséges rugalmasságot, ha tökéletes előlábpozíciót szeretnél elérni lövés közben. A Puma Future Match IT egy olyan cipő, amely jól illeszkedik a bokához, köszönhetően a rugalmas, rendkívül légáteresztő anyagból készült külső zokninak. Érdemes megemlíteni, hogy a Future Match IT változat gyártásához a Puma márka olyan alapanyagokat használ, amelyek akár 20%-ban újrahasznosított anyagokból állnak.

Polecane produkty