Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Húzórudak és kapaszkodók

Sportano edzőrúd: hatékony edzés otthon!   

A Sportanónál kiváló minőségű rudak széles választékát találja az olyan globális edzőtermi felszerelések gyártóitól, mint: HMS, Pure2Improve, Body Sculpture és BenchK. Ezzel a berendezéssel nem csak a hátat edzi, hanem erősíti a hasizmokat és a karokat is.  

Miért érdemes rúdon edzeni?  

A sokoldalúság és a kis méret kétségtelen előnyei a rúdnak, amellyel kis helyen is hatékony edzést végezhet a hát, a has vagy a mellkas számára. A beszereléshez mindössze egy ajtókeretre van szüksége.   

Azzal, hogy felhúzod magad a rúdra, nem csak a hátizmaid erősségét és megjelenését javítod, hanem erősebb tartási izmokat is kapsz, ami jobb testtartást eredményez. A rendszeres edzés ezzel a berendezéssel segít megerősíteni a vállöv, a karok és a mellkas erősítését. A megfelelő izmok igénybevétele a fogás típusától (kéz feletti vagy kéz alatti) és szélességétől (keskeny, közepes vagy széles) is függ.  

A kezdő húzódzkodók a saját testsúly mellett használhatnak ellenállási szalagokat (ezek segítenek elég erőt kifejleszteni ahhoz, hogy felhúzd magad), míg a haladó húzódzkodók további súlyokat választhatnak.  

Egy bárpult otthonra - melyiket válasszuk?    

A húzódzkodó rúd kiválasztásakor figyelje az állítható tartományokat, hogy az ajtókeret méretéhez igazíthassa. Minél nagyobb a választék, annál több rögzítési lehetőséged lesz bármilyen keretben, és annál mobilabb leszel. Győződjön meg róla, hogy a rúdnak gumi végei vannak (a csúszás megakadályozása érdekében) és habszivacs markolatai (az edzés közbeni csúszós kéz és a tyúkszemek elkerülése érdekében). Figyeljen a rúd vastagságára - ha megfelelően van kiválasztva, akkor lehetővé teszi, hogy kényelmesen meg tudja fogni (a hüvelykujja körbetekeri a rudat az alján).   

Nem elég Önnek a saját testsúlyával való felhúzás, és további terheléssel szeretne edzeni? Válasszon olyan falra vagy mennyezetre szerelhető rudat, amely lehetővé teszi, hogy legfeljebb 250 kg maximális súlyt használjon (Ön + további teher). Ez minimálisra csökkenti a magasból való leesés (a nehéz teher alatt a rúd megcsúszhat) és a sérülés kockázatát.  

Felhúzó rúd 

A hosszabbító rúd a legegyszerűbben telepíthető erőfejlesztő berendezés otthoni használatra. A csavarok a végén, amikor a csövet kicsavarják, a falhoz/kerítéshez nyomódnak, és súrlódást hoznak létre, hogy megakadályozzák a berendezés leesését/csúszását. A Sportanónál állítható hosszúságú rudakat kínálunk, így könnyedén beillesztheti otthoni edzőtermébe.  

Többcélú húzódzkodó rúd  

A többfunkciós húzódzkodó rúd a falra vagy a mennyezetre rögzíthető. Általában egyszerű kialakítással vagy további ívekkel rendelkezik, hogy változatosabbá tegye az edzést.   

A falra szerelhető rúd megvásárlásakor ügyeljen arra, hogy hosszú konzolokat használjon (kb. 50-60 cm a faltól való kényelmes távolsághoz), és olyan modellt válasszon, amely 6 csavarhoz való lyukakkal rendelkezik (ez biztosítja a berendezés megfelelő stabilitását). A mennyezetre szerelt rúd esetében ügyeljen a terhelhetőségére (a felhasználó súlyának maximális terhelhetősége + bármilyen további súly).   

A Sportano húzódzkodó rudak választéka kiváló minőségű acélból készül, hosszú élettartammal, így Ön hosszú távú erőnléti edzéstervére összpontosíthat. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása