Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kerékpáros ruházat

Kerékpáros ruházat a Sportano üzletben 

A Sportano kerékpáros ruházati kategóriája kiváló minőségű ruházatot tartalmaz, amelyet kevésbé és haladó kerékpárosok számára egyaránt terveztek. A ruhákat és a kiegészítőket szakemberek gondosan válogatták össze. Kínálatunkban olyan termékeket talál, amelyek alkalmazkodnak a különböző időjárási körülményekhez, amelyekkel a kerékpárút során találkozhat. A kerékpáros ruházat kategóriában professzionális nadrágokat, kabátokat, kesztyűket, sapkákat és sok más, sok órányi kerékpározáshoz igazított ruhadarabot talál. A kerékpáros ruházat megfelelő kiválasztása rendkívül fontos kérdés, ha hosszú utazást tervez. A Sportano.hu oldalon profi kerékpáros ruházatot talál a tavaszi és nyári szezonra, valamint az őszi és téli időszakra. 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő kerékpáros ruházatot, mire figyeljünk vásárláskor? 

A kerékpáros ruházat kiválasztásakor több olyan elemre kell figyelnie, amelyek meghatározzák a kényelmet és a biztonságot. A nadrág és a kabát kiválasztásakor figyeljen az ujjak és a lábak hosszára. A hosszú, szűk nadrágok hidegebb időjáráshoz és hosszú távú kerékpározáshoz, míg a rövid nadrágok tökéletesek tavasszal és nyáron, valamint a lazább kerékpározáshoz. Nagyon fontos, hogy melyik évszakra tervezték a ruházatot. Ez lehetővé teszi a megfelelő testhőmérséklet fenntartását. A hidegebb időjárásra szánt kabátoknak és nadrágoknak megfelelően szigeteltnek kell lenniük. 
 
Egy másik kritérium, amely alapján érdemes tájékozódnia, az az anyag, amelyből a kerékpáros ruházat készül. Ezeknek szintetikus és rugalmas, nagyfokú légáteresztő képességgel rendelkező szöveteknek kell lenniük, például poliészter elasztánnal. Ezenkívül a kabátoknak és a nadrágoknak nedvességelvezető rendszerrel kell rendelkezniük a külső oldalon, így elkerülheti a kihűlést. A kerékpáros ruházat színe is nagyon fontos. Válasszon kontrasztos elemeket, például színes, jól látható trikót vagy kabátot. Érdemes néhány fényvisszaverő akcentust is választani, hogy tovább növelje a láthatóságot az úton. 

Kerékpáros ruházat az évszaknak megfelelően: mit válasszunk az egyes évszakokhoz? 

A kerékpáros ruházatot megfontoltan kell megválasztani, mivel a kényelem függ tőle. Kínálatunkban minden évszaknak és időjárási körülménynek megfelelő kerékpáros ruházatot kínálunk. Ha tavasszal indulsz útnak, ne feledkezz meg a meleg kerékpáros alsóneműről és az esőkabátról. Nyáron válasszon légáteresztő trikót és könnyű rövidnadrágot. Érdemes napszemüveget és napkalapot is vásárolni. Ha ősszel kerékpározni készül, válasszon termoaktív trikót, valamint melegítőfelsőt és kabátot. Javasoljuk, hogy viseljen több réteg ruhát, ami megvédi Önt a hidegtől és az esőtől is. A téli kerékpározás kihívásnak tűnhet, de egyre több kerékpározás-rajongó dönt úgy, hogy a leghidegebb napokon is nekivág az ösvényeknek. Ne feledje, hogy szigetelt zoknit és cipőt viseljen. A meleg alsónemű és a kabát, amely melegen tart és elszívja a nedvességet, szintén elengedhetetlen. 

Kerékpáros ruházat - top márkák 

A Sportanónál olyan világklasszis gyártók kiváló minőségű kerékpáros ruházatát találja, mint az Alé, 100%, Northwave, POC. Minden terméket kerékpárspecialisták választottak ki és teszteltek. Biztos lehet benne, hogy ha úgy dönt, hogy a Sportanótól vásárol, elégedett lesz a termékekkel. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása