Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Masszázskellékek

Masszázsgépek a Sportano üzletben: lazítsa el a feszült izmokat!

A kisebb méretű és kiálló részekkel jobban stimulálják a nehezen elérhető területeket, a nagyobbak pedig a fenék vagy a hát fájdalmas izmainak fasciális masszázsához. A Sportano masszázskészülékek kategóriájában egy- és dupla golyók (Duoballs), masszázskészülékek és görgők találhatók, amelyeket többek között a következő neves márkák fejlesztettek ki: Body Sculpture, SKZL, Ecoweelness, Pure2Improve vagy Bushido. 

Masszázsgép - miért használjuk? Legjobb tippek 

A masszírozók a triggerpontok (az izomhas vagy a környező fascia körüli terület, amely nyomás hatására érzékeny és fájdalmas) önmasszírozásával elsősorban a feszültséget csökkentik és gyorsítják a regenerálódást, pl. nehéz súlyzós edzés vagy intervallum után. Használhatja őket az edzésre való felkészülés egyik formájaként - a bemelegítésbe beépítve megfelelően hidratálják a szöveteket, munkára serkentik az izmokat, és így javítják a test működését és a mobilitást. Nemcsak sportolók használják, gyakran a rehabilitáció részét képezik, vagy mozgáskorlátozottság, illetve hosszan tartó ülés (íróasztalnál vagy volán mögött) vagy nehéz terhek cipelése esetén ajánlják. 

Láb-, hát-, láb- és egyéb masszázshoz. Válassza ki a megfelelő masszírozót

Mielőtt egy adott masszírozóért nyúlna, válaszoljon néhány kulcsfontosságú kérdésre: Milyen tapasztalata van az ilyen típusú fasciális masszázsberendezésekkel kapcsolatban? Olyan kardióeszközre van szüksége, amely bizonyos testrészek masszírozására alkalmas, vagy egy sokoldalúbb modellre? Mit fogsz leggyakrabban masszírozni? Már csak a kényelem miatt is fontos a megfelelő masszírozóeszköz kiválasztása - egy túl kemény, túl nagy vagy kiálló részekkel rendelkező kiegészítő minden előnye ellenére is visszatarthatja a rendszeres használatot. 
  
Kezdőként válasszon puha és sima felületű masszírozókat - ez segít a testének hozzászokni az önmasszázshoz. Már használ önmasszázs-terápiát? A mélyebb és erősebb stimuláció érdekében használjon bordázott vagy szegecselt kialakítású eszközt. A masszírozó típusának kiválasztásakor egy másik szempont a hossza/mérete. A háton lévő triggerpontok lazításához hosszabb görgőre vagy egy Duoball nevű dupla golyóra van szükség. Másrészt a fenék vagy a vádli masszírozásához egyetlen labda is megfelelő. 

Egyetlen masszázs labda 

Átmérőjétől függően különböző területeken működik - a kicsi kiválóan alkalmas a nehezen elérhető területek elérésére, így érdemes használni a láb, a nyak vagy a fenék masszírozására, vagy a nagy, amely alkalmas a vádli vagy a váll területén jelentkező kisebb fájdalmak masszírozására. Egyetlen masszázsgömböt könnyű használni - egyszerűen fektesse a padlóra vagy támassza a falnak, majd nyomja hozzá a fájó területet, és lassú mozdulatokkal keresse meg a legérzékenyebb területeket. 

Dupla masszázs labda  

A Duoball segít csökkenteni a gerinc (ágyéki régió), a mellkas és a nyak feszültségét. Vásárláskor figyeljen a golyók közötti kapcsolat méretére - a nagyobbik a deréktáji fájdalmakkal foglalkozik, a kisebbik a nyaki masszázsra készült.  

Vibráló masszírozó  

A rezgés funkció lehetővé teszi a nyomás intenzitásának fokozatos beállítását és a feszült izmok gyorsabb ellazítását. A vibrációs masszírozó általában többféle rezgési sebességgel rendelkezik, ami megkönnyíti, hogy az önmasszázs intenzitását az Ön igényeihez igazítsa. Tökéletesen alkalmas a hát, a nyak, a váll, a combok, a vádli és a lábak fájdalmának csökkentésére. Egyes modellek, mint például a Body Sculpture PowerBall Duo vibrációs masszírozó BM 508, egy kiegészítő fedéllel rendelkeznek, amely nemcsak tárolórekeszként szolgál, hanem a nehezen hozzáférhető területek fellazítására is kiválóan alkalmas. 

Masszázs eszköz vagy henger 

Kialakításának köszönhetően nagymértékben szabályozhatja a fájó területre gyakorolt nyomást, így ideális az edzés utáni mély izommasszázshoz. Az egyes területek masszírozásával javítja a szövetek hidratáltságát és serkenti a vérkeringést, ami felgyorsítja a regenerálódást. Az SKZL márka kiváló minőségű masszázskészülékeket és görgőket kínál, amelyek javaslatait a Sportano termékcsaládban találja.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása