Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Mikroszálas törülközők

Mikroszálas törölközők - tartós és megbízható modellek a Sportano sportboltban 

Rendkívül könnyű, gyorsan száradó, nagy vízfelvételű és helytakarékos - ezek kétségtelenül a mikroszálas törülköző legfontosabb előnyei. Nemcsak otthon, hanem a strandon, úszás közben, a medencében, az edzőteremben vagy akár utazás közben is tökéletes. Nem foglal sok helyet, így mindig és mindenhová magával viheti, és ha vízi sportokat űz vagy úszik, válasszon mikroszálas sporttörülközőt, amely gyorsan felszívja a vizet. Sportano sportboltunkban olyan neves márkák kiváló minőségű mikroszálas törölközőit találja, mint a Rip Curl, Speedo, AQUA-SPEED, FUNKY TRUNKS, Cressi, ARENA vagy Nike

Mikroszálas törülközők - előnyök és felhasználási módok 

A mikroszálas törülköző elsősorban olyan anyag, amelyet úgy terveztek, hogy gyorsan felszívja a vizet és ugyanolyan gyorsan megszáradjon, valamint megfelelően lélegző legyen, hogy a bőr lélegezzen. A mikroszál rendkívül allergiabarát, mivel nem okoz allergiát vagy bőrirritációt, és nem szívja magába a port vagy más szennyeződéseket az anyag szerkezetébe. Az ebből az anyagból készült törölköző rendkívül puha és kellemes tapintású, valamint tartós és ellenáll a sérüléseknek vagy a gyakori mosásnak. Nagyon kis helyet foglal, ezért ideális utazáshoz. A mikroszálas törölköző kiváló választás azoknak, akik úsznak vagy vízi sportokat űznek, mivel az anyag nagyon gyorsan felszívja a vizet, így a bőr gyorsan megszárad. Azok, akik medencébe, szaunába, edzőterembe vagy akár túrázni mennek, és útközben gyorsan száradó termékre van szükségük, sikeresen használhatják a törölközőt. 

Mikroszál - alapvető információk 

A mikroszál, gyakran mikroszálként is emlegetik, egy vékony szálakból, például poliészterből vagy poliamidból készült szintetikus anyag. A piacon számos mikroszálas törülköző és termék van forgalomban, és ami fontos, a modern szövetgyártási technikáknak köszönhetően számos mintázat és színvariáns létezik. Az anyagot mindenekelőtt törölközők, ágyneműk, valamint ruhák és puha tisztítószerek készítésére használják. Az ilyen típusú szövetet megfelelően kell ápolni, mivel a használat utáni nem megfelelő mosás és tisztítás az egyes szálak torzulását vagy károsodását eredményezi. Ha kíváncsi, hogyan kell mosni a mikroszálas törülközőt, először is állítsa be a megfelelő mosási hőmérsékletet - 40-50 fok, és a tisztítás befejezése után érdemes hideg vízzel leöblíteni a terméket. Ez biztosítja, hogy az anyag ne vetemedjen, és minden mosás előtt olvassa el a címkét, hogy megbizonyosodjon a megfelelő hőmérsékletről és mosási programról. Ez azért fontos, mert egyes mikroszálas termékek más szövetek keverékét is tartalmazzák. A mosáshoz olyan mosószereket válasszon, amelyek nem tartalmaznak lágyítószereket, mivel ezek károsíthatják a szálak szerkezetét.  

Hogyan válasszon mikroszálas törülközőt? 

A megfelelő, gyorsan száradó mikroszálas törülköző kiválasztásakor figyeljen a termék méretére, hiszen a piacon találhat 110x175, 120x60, 140x70 vagy 100x500 méretű mikroszálas törülközőt, valamint számos más méretben is. A törölközőmodellt az Ön igényeihez igazítsa, és maga a méret is befolyásolja a súlyt, a szárítási sebességet és a nedvszívó képességet. Legnagyobb előnyük, hogy a homok vagy a fű nem tapad a törölközőhöz, így a strandon vagy vízi sportok közben tökéletesen működik. Ezen kívül válassza ki a megfelelő törülközőmodellt, ahol általában különbséget tesznek a sima mikroszálas és a frottírkendő között. Az első típus egy sima felület, amely kevés helyet foglal el, és nagyon jól felszívja a vizet. Másrészt a frottír mikroszálas anyag meglehetősen vastag, de mégis puha és gyengéd tapintású, megfelelő gyorsan száradó tulajdonságokkal. Az anyag vastagsága miatt azonban sokkal több helyet foglal el egy hátizsákban vagy táskában. 

Számos modell közül választhat XXL mikroszálas törölközőt, mikroszálas sporttörülközőt vagy mikroszálas fürdőlepedőt. A mikroszálas hajtörlő viszont egy turbán alakú modell, amely gyorsan lehűti a felesleges vizet. 

Mikroszálas törölközők - márkák és gyártók 

A Sportanónál olyan neves márkák kiváló minőségű mikroszálas törölközőit találja, mint az AQUA-SPEED, Speedo, Cressi, Nike, Rip Curl, ARENA vagy FUNKY TRUNKS. Nálunk többféle méretben kap gyorsszárítású törölközőket, így az Ön igényeinek megfelelő terméket választhat. Ez magában foglalja a színvariációk és minták nagy számát is. Mindenképpen érdemes egy ilyen anyagból készült törölközőt magával vinnie, ha úszik, vízi sportokat űz vagy gyakran jár a strandon. Megfelelően felszívja a vizet, ugyanakkor allergiabarát, kevés helyet foglal és nagyon könnyű, ami rendkívül fontos a szállítás és a tárolás szempontjából. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása