Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Mizuno

Mizuno

A Mizuno története 1906-ig nyúlik vissza, amikor az alapító, Rihachi Mizuno úgy döntött, hogy létrehoz egy baseball-kiegészítőkkel foglalkozó üzletet. Idővel azonban a vállalat más sporttermékek, többek között sífelszerelések, golffelszerelések és futókiegészítők piacára is terjeszkedni kezdett. Különösen ez utóbbi, futóknak szánt termékek voltak azok, amelyek a későbbi években a legnagyobb hírnevet hozták a márkának, és lehetővé tették, hogy a futókellékek (különösen a lábbelik) vezető gyártói közé kerüljön.  

1928-ban Mizuno szabadalmaztatta az első futótüskéket, amelyek még ugyanabban az évben debütáltak az amszterdami olimpiai játékokon.  Az évek során a márka olyan innovatív sportcipőket fejlesztett ki, amelyekben 1991-ben a tokiói világbajnokságon a híres futó, Carl Lewis világrekordot állított fel 100 méteren. Ezek az események csak még optimistábbá tették a vállalatot, és további fejlődésre ösztönözték. 

1975-ben a Mizuno kiadta a ma már híres M-line cipőcsaládot, amely futó és mindennapi tevékenységre alkalmas modelleket egyaránt tartalmazott. Így a vállalat a hétköznapi, hétköznapi termékek felé is terjeszkedett. Az egyik legfontosabb vonal, amely speciális futócipőket tartalmaz, a Wave Rider, amely modern technológiával rendelkezik, amely kiváló csillapítási tulajdonságokat biztosít. 

Ma a Mizuno a világ egyik legelismertebb sportmárkája, amelynek termékeit a testmozgás kezdő és haladó szerelmesei egyaránt használják. Érdemes a Mizuno kiegészítőit választani, hogy maximális kényelmet biztosítson az edzés során. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása