Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Mászó ruházat

Hegymászó ruházat - válasszon a Sportano széles választékából 

Ha még csak most kezded a hegymászó kalandot, vagy nem tudod, milyen termékeket válassz, válassz profi hegymászó ruházatot. Lehetővé teszi, hogy bármilyen útvonalon biztonságosan és kényelmesen másszon, függetlenül attól, hogy sziklákon vagy klasszikus falakon mászik. A Sportano.hu sportbolt kínálatában kiváló minőségű hegymászó ruházatot talál, beleértve a hegymászónadrágokat, -nadrágokat, -ingeket vagy -kesztyűket. Olyan márkák alapvető ruházati cikkeit tároljuk, mint a ZIENER, Salewa, Rab, The North Face, Black Diamond, Marmot és La Sportiva

Mászónadrág, -nadrág, -kesztyű vagy -ing - mászó ruházat, amit feltétlenül magadnál kell tartanod. 

Attól függően, hogy milyen típusú hegymászást folytat, és hol szándékozik mászni, válassza ki a megfelelő ruhadarabokat. Mindenekelőtt jól jön egy hegymászónadrág vagy hegymászónadrág. A hosszú nadrágok különösen hasznosak a hidegebb évszakokban és akkor, ha igényes terepen mászol - így megvédheted magad a horzsolásoktól vagy sérülésektől. A széles választékban talál női és férfi mászónadrágokat, amelyek szabásukban különböznek egymástól. A női nadrágok általában nagyon testhezálló modellek, míg a férfi szabások kissé terjedelmesebbek. A hosszú és rövid hegymászónadrágoknak mindenekelőtt állítható derékpánttal vagy húzózsinórral kell rendelkezniük a megfelelő illeszkedés érdekében. Általában zoknival és profilozott térdekkel van ellátva a nagyobb mozgásszabadság érdekében. A derékpánt rugalmas vagy rugalmas anyaggal van ellátva a kényelmes illeszkedés érdekében.  

A hegymászó ruházatot hegymászó pólók egészítik ki, általában rövid ujjú modellek vagy ujjatlan pólók, amelyek teljes mozgásszabadságot biztosítanak. A hegymászókesztyű a hegymászó ruházat fontos része, amely biztosítja a tapadást és a kényelmes haladást.  

A megfelelő hegymászó ruházat kiválasztása, amely nem hagyja cserben Önt 

A hegymászás dinamikus sport, amely hihetetlen élményt és adrenalinlöketet nyújt. Nemcsak pontosságot, hanem mindenekelőtt a szabad mozdulatok kivitelezését igényli. A sziklákon és túlnyúlásokon való mászás során gyakran találkozhatsz kedvezőtlen körülményekkel, például esővel vagy széllel, valamint erős napsütéssel. Fontos, hogy megfelelő anyagból készült ruházatot válasszon - rugalmas és légáteresztő, amely biztosítja a megfelelő légáramlást a túlmelegedés elkerülése érdekében. A legtöbb termék szintetikus anyagból vagy pamut kiegészítéssel készül, és UV-szűrőkkel van ellátva a nap káros sugarai elleni védelem érdekében.   

A hegymászó ruházatnak korlátlan mozgásszabadságot és kényelmet kell biztosítania tevékenység közben. Ha túl szoros, az kényelmetlenséget okoz, ugyanakkor a test túlmelegedhet. Általában szintetikus anyagokból készült ruhákat találunk elasztán keverékkel, amely biztosítja a szövet rugalmasságát.  

Ruházat kiválasztása a mászófalhoz 

Mesterséges mászófalhoz célszerű mászófali nadrágot választani, lehetőleg hosszabbat, hogy megvédje a térdet a kopástól. A rövidnadrágok szerelmeseit azonban megtalálhatja a falakon. Olyan szabást válasszon, amely nem korlátozza és szabadságot biztosít, különösen a csípő- és térdízületnél. A deréknál lévő rugalmas szalag vagy rugalmas anyag lehetővé teszi a megfelelő illeszkedést. Ha pólóról van szó, a sokoldalú modellek jól működnek. A kényelem érdekében az ujjatlan pólók a legelterjedtebbek. Ha nem akarsz magnéziumot használni a falon, választhatsz női vagy férfi mászókesztyűt.  

Hegymászó ruházat - a márkák, amelyekre érdemes fogadni 

A Sportano.hu üzletben kiváló minőségű hegymászó ruházatot talál, beleértve a nadrágokat, pólókat vagy kesztyűket olyan bevált gyártóktól, mint a ZIENER, The North Face, Marmot és Rab. A La Sportiva hegymászónadrágokat, valamint a márka rövid nadrágjait és pólóit raktározzuk. Könnyedségükkel tűnnek ki, és általában elasztánból és pamut vagy bio pamut keverékéből készülnek. A Black Diamond mászónadrág, rövidnadrág, mászó leggings vagy kesztyű viszont minden körülmények között választható. A személyre szabott termékekkel bármilyen útvonalon, bármilyen terepviszonyok között készen áll majd a terepbejárásra.  

Professzionális ügyfélszolgálatunk segít Önnek a megfelelő hegymászó ruhadarabok kiválasztásában, és ha a kiválasztott termékek nem felelnek meg az elvárásainak - 30 napig visszaküldheti őket! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása