Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Wilson

Wilson

Az 1913-ban alapított Wilson egy amerikai márka, amely olyan sporteszközök gyártására szakosodott, mint a golf, kosárlabda, amerikai futball, baseball és mindenekelőtt a tenisz, squash, tollaslabda. A Wilson márka olyan professzionális felszereléseket gyárt, amelyeket a legkiválóbb sportolók értékelnek világszerte. A Wilson kultikus termékeit használja többek között a svájci Roger Federer, aki 20 Grand Slam-győzelmet tudhat magáénak, és a haladó teniszező, Serena Williams. 

A márka speciális felszereléseket és kiegészítőket kínál a különböző sportágakhoz, amelyek lehetővé teszik a játékot, például labdákat, ütőket, dartsokat, kész játékkészleteket, valamint sportruházatot, többek között baseball sapkákat, szintetikus és légáteresztő pólókat, valamint testmozgáshoz ideális, testhezálló és nem korlátozó rövidnadrágokat. 

A Wilson márka hosszú évek óta alakítja a sportpiaci trendeket, és új utakat jelöl ki a termékek minőségét és teljesítményét javító, élvonalbeli technológiákkal (Fortyfive, Direct Connect, Agiplast). Ma a Wilson az egyik vezető szerepet tölti be az ütősport-felszerelések terén. A márka három fő területen tevékenykedik: Racquet Sports, Team Sport és Golf, és több mint 100 országban forgalmazza termékeit.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása