• Ingyenes szállítás
  • 30 napos visszatérítés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Sportosan üdvözöljük a tavaszt!

A legjobb turisztikai  felszerelések és ruházatok ismert márkáktól

Turystyka
Kerékpáros ruházat
Kerékpáros ruházat
Túracipő
Túracipő
Jóga
Jóga
Fitness
Fitness
Túrázás, hegymászás ruházat
Túrázás, hegymászás ruházat

Ajánlott termékek

CMP

CMP

Professzionális túraruházat funkcionális szabásban csak a CMP-től. Tekintse meg az idei szezon legújabb hegyi ruházati ajánlatait.

Joy in me

Joy in me

Jógaszőnyegek, leggingsek és fehérneműk a legdivatosabb színekben és mintákban. Eddzen stílusosan Joy-jal bennem.

Ajánlott márkák

Népszerű most

Népszerű sportmárkák

Sportano.hu - a sport női világa a legmagasabb szinten 

Nem számít, milyen sportágat űzöl, a Sportano.hu lehetővé teszi, hogy a legjobb eredményeket érd el, és elégedett legyél a fejlődéssel. Csoportos fitnesz órák rajongója, lelkes síelő, esetleg profi jégkorongozó vagy? A Sprotano.hu-nek köszönhetően minden sportszerető magasabb szintre emelheti tapasztalatát. 

A Sportano.hu egy online sportáruház, ahol női felszereléseket, lábbeliket és ruházati cikkeket, valamint kiegészítőket találsz a legjobb sport gyártóktól. Ez a többmárkás sportbolt lehetővé teszi, hogy minden sportághoz összeállítsd a szükséges felszerelést. Szeretnél újra formába kerülni, vagy növelni szeretnéd kedvenc fizikai tevékenységed intenzitását? A Sportano.hu oldalon történő vásárlással további motivációt szerezhetsz szenvedélyeid fejlesztéséhez.  

Sporty walki

A Sportano.hu-nél a szenvedély és az elkötelezettség tudással és tapasztalattal párosul, aminek köszönhetően gondosan kiválasztott csúcskategóriás termékeket és professzionális szakértői tanácsokat találhatsz meg. Téli sportok, túrázás, fitnesz, jóga, kerékpározás, úszás, vagy akár harcművészetek és lovaglás – minden sportághoz profi felszerelés és megfelelő sportruházat szükséges. Ezeket a felszereléseket nálunk egy helyen találod meg, ezért bízz meg a Sportano-ban és valósítsd meg álmaid!