Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kerékpáros kesztyű

Kerékpáros kesztyűk szabadidős és profi kerékpárosok számára 

A Sportano kerékpáros kesztyűknél minőségi kesztyűket talál - amatőr és profi kerékpárosok számára egyaránt. Az itt összegyűjtött termékek tökéletesen megvédik a kezét a hidegtől és a sérülésektől. A változatos választék lehetővé teszi, hogy a kerékpáros kesztyűket ne csak az Ön preferenciái, hanem az évszak szerint is kiválaszthassa. Védje kezét kerékpározás közben minden körülmények között. A Sportano segítségével az iparág legjobb gyártói által kifejezetten Önre szabott kesztyűmodellt választhat. 

Milyen kesztyűt válasszunk kerékpározáshoz? Tippek

A kezek izzadnak edzés közben, ezért a kerékpáros kesztyűk kiválasztásakor feltétlenül figyelni kell az anyagra, amelyből készültek. Az olyan szintetikus anyagok, mint a poliészter, képesek gyorsan elvezetni a nedvességet, így mindig kényelmesen és szárazon érezheti magát. Ezenkívül a kerékpáros kesztyűk egyik fő feladata, hogy megvédjék a kezét a sérülésektől, például egy esés során. Az erre a célra alkalmas modellek különleges védelemmel rendelkeznek. Ezek lehetnek például bokavédők vagy szilikonbetétek a bokákon és az ujjakon. Ha minden időjárási körülményre fel akarsz készülni, érdemes odafigyelni arra, hogy a kerékpáros kesztyűd szilikonos csúszásmentes bevonattal van-e ellátva. Ez különösen esőben hasznos. 

A kerékpáros kesztyűk teljes ujjú és rövid (ujjatlan) kerékpáros kesztyűkre oszthatók. Az egész ujjakat fedő modellek esetében érdemes figyelni arra, hogy fel vannak-e szerelve érintőképernyős technológiával, amely lehetővé teszi a felhasználó számára az érintőképernyők kezelését a kesztyű levétele nélkül. Ezenkívül az anyag ezüstion-tartalma is fontos - ezeknek antibakteriális hatásuk van, és megszüntetik a kellemetlen szagokat. A kerékpározás kényelmét a kerékpáros kesztyűkben használt membránok is befolyásolják, különösen a szél ellen védő membránok. Egyes modellek hüvelykujjain speciális nedvességelnyelő anyagot használnak, amely megkönnyíti a szemüvegtől vagy szemüvegtől való cseppek eltávolítását. A kerékpáros kesztyűk különböző stílusokban kaphatók - a Sportanónál mindenki számára van megfelelő modell. Vannak kerékpáros kesztyűink gyerekeknek és kerékpáros kesztyűk férfiaknak és nőknek

Szezonálisan adaptált kerékpáros kesztyű

A kerékpáros kesztyűk sokféleségének köszönhetően könnyen alkalmazkodhat az egyes évszakokhoz. Nyáron az ujjatlan kesztyűk vagy a vékony anyagból készült teljes kesztyűk a legjobbak. Télen a kissé vastagabb modellek a legjobbak, teljesen fedő ujjakkal. A leghidegebb időben válasszon szigetelt kerékpáros kesztyűt. A Sportanóban vízálló szigetelőket is talál, amelyeket a kesztyű fölé húzhat. Üzletünkben olyan iparági vezető cégek termékeit vásárolhatja meg, mint az Alé, a Northwave, a ZIENER és a POC. Ha kétségei vannak, szívesen válaszolunk kérdéseire. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása