Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

New Balance

New Balance

A New Balance egy népszerű márka, amely sportcipőket, ruházatot és kiegészítőket gyárt. A felhasználók nagyra értékelik sokoldalúságát, mivel a termékek multifunkcionálisak - edzésre és mindennapi stílusra egyaránt alkalmasak.

A márka története 1906-ig nyúlik vissza, de csak az 1970-es években alakult ki a New Balance jelenlegi profilja és logója. A céget William J. Riley alapította Bostonban azzal a céllal, hogy kényelmesebbé tegye a kényelmetlen lábbelit viselő munkásokat. A férfi a csirkéin végzett megfigyelései alapján találta ki az innovatív cipőtalpbetéteket, amelyek három karommal képesek egyensúlyban tartani magukat. Ez a felfedezés vezetett a háromszög alakon alapuló cipőtalpbetétek megtervezéséhez, amelyek három támasztópontot biztosítanak a járás kényelmének és az egyensúlyérzetnek a növelése érdekében.

Az 1930-as években Riley társa Arthur Hall lett, akivel olyan cipőbetéteket fejlesztettek ki, amelyek a viselője lábának formájához igazodtak. 1938-ban a New Balance legyártotta az első futócipőt egy helyi sportklub számára, és azóta a márka a cipőkben használt technológia fejlesztésére összpontosít, hogy maximalizálja a futók kényelmét és hatékonyságát. A következő években új emberek vettek részt a New Balance márka működtetésében, és az alapító 1956-ban bekövetkezett halála után a vállalat nevét New Balance Orthopedic Laboratory-ra változtatta, hogy hangsúlyozzák a tudomány befolyását a futócipőkben használt újításokban. A vállalat 1972-es tulajdonosváltása után a márka tovább fejlődött, új technológiákat fejlesztett ki, hogy a sportolók számára a legjobb teljesítményt, könnyűséget és párnázottságot biztosítsa a láb számára.

A New Balance több mint egy évszázados múltra tekint vissza, és szilárd hírnevet szerzett a felhasználók körében. Az évek során a márka egyre jobb és jobb futócipőket, később pedig más sportágakhoz, például a korcsolyázáshoz igazított lábbeliket is gyártott. Emellett olyan ruházatot és kiegészítőket is kifejlesztett, amelyek lehetővé teszik a minőségi és hatékony edzést, az aktuális trendeknek megfelelően. A Sportano.hu oldalon New Balance lábbeliket, ruházatot és kiegészítőket talál kedvenc fizikai tevékenységéhez.

Leírás kibontása Leírás összecsukása