Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Csapatsportok

Csapatsportok: gyakorolj a legmagasabb szinten a Sportano.hu segítségével 

A Sportano.hu ügyeltünk arra, hogy a legmagasabb minőségű sportruházatot és felszerelést kínáljuk mind a kezdők, mind a profik számára. A csapatsportok kategóriája nemcsak ruházatot és kiegészítőket, hanem olyan neves márkák felszereléseit is tartalmazza, mint a Joma, Nike, Kempa, Spalding, Wilson, SELECT, Mizuno vagy SKLZ. A kosárlabda, a labdarúgás, a röplabda, sőt a rögbi vagy a floorball szerelmesei is találnak maguknak valót. A csapatsportok a Sportano-ban a termékek széles skáláját jelentik, amelyeket a sportolás közbeni maximális kényelem és biztonság biztosítása érdekében hoztak létre. Minden csapatsportág megfelelő felszerelést és kiegészítőket igényel, figyelembe véve mindenki fejlettségi szintjét és igényeit.  

Alapvető felszerelések és kiegészítők a népszerű csapatsportokhoz 

A Sportanóban számos csapatsportághoz kiváló minőségű felszerelést talál, amelyeknek köszönhetően gondoskodik a játék közbeni biztonságról és a mozgásszabadságról. A legmagasabb minőségű termékekre összpontosítunk, így velünk elkezdheti vagy folytathatja kalandját a választott sporttal.  

Bármely csapattevékenységben az egyik legfontosabb funkció a cipő, amelyet úgy terveztek, hogy megfelelően párnázza a lábat, és kényelmet nyújtson mozgás és futás közben. Ezért a tevékenységhez való öltözék kiválasztásakor figyeljen erre az elemre. A mérkőzések és az edzések során sem a pályán, sem a csarnokban nem érezhető semmilyen kellemetlenség. 

Kosárlabda 

Az egyik csapatsport a kosárlabda, amelyet egész évben sikeresen lehet játszani. A játékhoz szükséges felszerelés és felszerelés összeállítása mindenki számára kihívást jelent, különösen, ha a biztonság és a tevékenységgel való elégedettség is fontos számunkra. A Sportanóban nemcsak a sportruházatról, hanem a professzionális felszerelésekről is gondoskodunk. A Wilson és a Spalding kosárlabdákat, valamint az SKLZ mini kosárlabda szettjeit is megtalálod, amelyek tökéletesek lesznek az amatőr játékokhoz. Ha kosárlabdaruhákat keresel, nálunk van Joma regular fit, ami egy lazább, hosszabb szabás, derék nélkül. Így minden körülmények között fel leszel készülve a játékra. 

Labdarúgás 

A csapatsportok közül nem maradhatott ki a labdarúgás, amely az egyik legnépszerűbb sportág. Ez nemcsak technikai játékot és megfelelő kondíciót követel meg tőlünk, hanem olyan felszerelést is, amely biztonságot nyújt a pályán való mozgás és futás közben. A Sportanónál gondoskodtunk a futballruházatról, beleértve a mezeket, edzőnadrágokat, zoknikat vagy futballcipőket. Ha játékcipőt keresel, találsz ONE PIECE technológiával ellátott modelleket, amelyek varrás nélküliek, így a lábad könnyebben illeszkedik a cipőbe. Ezenkívül M COUNTER, amely megerősíti az anyagot a sarkon, és WATER RESISTANT, amely megakadályozza a vízfelvételt. Itt megtalálod az egyes felszereléseket a pályán és a teremben való játékhoz, de a Joma teljes kapusfelszereléseit is

A fociruházat fontos eleme a sportzokni is, amelynek köszönhetően a láb nem csúszik a cipőben. Kínálatunkban megtalálhatók a Nike vagy Tapedesign termékek, amelyeket csúszásgátló tulajdonságok jellemeznek. A Sportanóban a játékhoz és az edzéshez szükséges felszereléssel is rendelkezünk, mint például SELECT labdák vagy EXIT edzők (röplabdakeretek).  

Röplabda 

A Sportano shop lehetővé teszi, hogy számos sportágban sportolhasson. Ha felszerelésre vagy ruházatra van szüksége a röplabdához, kínálunk pólókat, edzőnadrágokat, női rövidnadrágokat vagy lábbeliket. Választékunkban röplabdabálákat is talál. Nálunk bármikor elkezdheti a képzést. 
Vannak professzionális röplabdacipő modelljeink, mint például a Joma márka modern DURABILITY technológiával, amely nagyobb tartósságot biztosít a talpnak vagy a VTS szellőzőrendszernek, amely fenntartja a lábfej állandó hőmérsékletét. Mizuno cipőket is kínálunk, amelyeket kiváló stabilitás és nagyon magas szintű lábpárnázás jellemez. A Sportanónál nemcsak az Ön kényelmével, hanem a sportolás közbeni biztonsággal is törődünk.  

Kézilabda 

A kézilabdában a játék során a dobás pontossága, gyorsasága és ereje kiemelkedő fontosságú. Ehhez nemcsak megfelelő felkészülésre, hanem kiváló minőségű anyagból készült felszerelésre és ruházatra is szükség van. A Sportanónál a Joma vagy a SELECT professzionális kézilabdaruházatát és Kempa felszereléseket kínálunk, amelyeknek köszönhetően minden játék a legmagasabb szintű adrenalint és elégedettséget biztosítja Önnek.  

Baseball, amerikai futball és rögbi a Sportano.hu oldalon 

Lengyelországban olyan sportágakat űznek, amelyek történelmileg az USA-ból származnak, többek között a baseballt, az amerikai focit és a rögbit. Az ilyen tevékenységeket végzők nagy dinamizmusról és a játék iránti elkötelezettségről tesznek tanúbizonyságot. A legnépszerűbb tevékenység azonban továbbra is a rögbi, amelyben 15 fős és 7 fős csapataink vannak. A fent említett tevékenységekhez olyan professzionális ruházatra lesz szükséged, amely segít elkerülni a túlzott izzadást, vagy úgy van kialakítva, hogy jól alkalmazkodjon a mozgáshoz és a dinamikához. A Spotanónál olyan márkák felszereléseit, ruházatát és lábbelijeit találod, mint a Joma, így biztonságosan és szabadon edzhetsz a rögbihez.  

Unihockey és jégkorong: alapvető edzőkészletek 

A Sportanónál felkészültünk arra, hogy mindenki igényeit kielégítsük, ezért professzionális felszereléseket kínálunk a floorball és a jégkorong edzéséhez. A klasszikus jégkorong egy nagyon dinamikus és izgalmas sport mind a játékosok, mind a szurkolók számára. A floorballban minden játékra zárt térben kerül sor, és a játékosok formázott botokat és műanyag labdát használnak. A jégkorongot viszont szintén a jégsport ihlette, és remek módja az aktív sportolásnak. Ha a családjával szeretne időt tölteni hokizással, akkor a Sportano.hu üzletben megtalálja az SKLZ mini hokiszetteket.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása