Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Padel

Padel - fejleszd a képességeidet a Sportano shop segítségével 

A Sportano.hu evezős kategória egy olyan hely, ahol összegyűjtöttük a legjobb felszereléseket és kiegészítőket ehhez a sporthoz, kifejezetten az Ön számára. Kíváncsi vagy, miért érdemes edzésre evezni? Ez a sport tökéletes módja az egész test hatékony edzésének. Bármilyen korú és szintű játékosok játszhatják, így remek lehetőség a barátokkal vagy az egész családdal való időtöltésre. A gondosan kiválasztott evezőfelszerelés, amelyet a Sportanóban talál, lehetővé teszi, hogy fejlessze készségeit és javítsa kondícióját. 

Az evezős játék - egy újdonság, amely meghódítja a világot 

A padel egy ütősport, amely Mexikóból származik, és világszerte egyre népszerűbb. Gyors fejlődése az 1970-es években következett be, amikor Amerikában és Európában kezdett elterjedni. A padel a squash és a tenisz elemeit ötvözi, de számos elem különbözteti meg. A játékok egy magas kerítéssel körülvett kis pályán zajlanak. Speciális labdák és ütők szükségesek. Ez utóbbiaknak, a teniszütőkkel ellentétben, nincs feszültségük. Olyan anyagokból készülnek, mint az üveg- vagy szénszál és a hab. Az ütők lyukakkal és csuklóhurokkal rendelkeznek. Az ütőgolyók az ütőkhöz igazodnak - kicsik és könnyűek. 
 
Minden mérkőzés szettekből és játszmákból áll, és a szabályok hasonlóak a teniszből ismert szabályokhoz. A játékosok egy labdát cserélnek, amely egyszer pattoghat a pálya felületén, és az ütőről le kell pattannia, hogy átrepüljön a másik oldalra. Ha a labda a pályát kettéosztó hálót találja el, az ellenfél pontot kap. A labda saját térfelére való vissza nem juttatása szintén pontveszteséget eredményez. Annak köszönhetően, hogy a padel sokkal kevésbé technikai jellegű, mint a tenisz, és nem igényel akkora fizikai erőfeszítést, mint a squash, egyre több embert vonz. Lengyelországban olyannyira népszerűvé vált, hogy néhány éve még a Lengyel Padel Szövetség is megalakult. 

Teniszütők és ütőgolyók - hogyan válasszunk olyan kiegészítőket, amelyek nélkül nem megy? 

A játék kényelmét nagyban befolyásolja a jól megválasztott minőségi felszerelés. Az ütők háromféle formájúak: könnycsepp, rombusz és kör. Mindegyik formát különböző szintű játékosok számára tervezték. A kerek különösen jól használható amatőröknek, a gyémánt a haladó játékosoknak és a profiknak, a könnycsepp pedig minden szintű játékosnak. A kerek ütőkkel lehet a legjobban irányítani a labdát, míg a gyémánt ütőkkel lehet a legnagyobb ütőerőt elérni. Amikor a felszerelést választja magának, ne csak az alakra, hanem az építőanyagra is figyeljen. A legprofibb ütők nagyrészt szénszálas anyagból készülnek. 
 
A Sportano kínálatában tapasztalt gyártók ütői és ütőlabdái találhatók. Az ajánlat táskákat is tartalmaz, amelyek megvédik felszerelését a sérülésektől, és lehetővé teszik, hogy kényelmesen szállítsa azt az edzésre. Ha kétségei vannak az ütő vagy a labda kiválasztásával kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk. Szakértőink szívesen segítenek Önnek abban, hogy a berendezéseket az Ön igényeihez és preferenciáihoz igazítsa

Leírás kibontása Leírás összecsukása