Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Focikapu

Futballkapuk - válassza ki a megfelelő modellt a Sportanónál 

A labdarúgás a legnépszerűbb csapatsportok közé tartozik, és remek szórakozási forma mind a gyermekek, mind a felnőttek számára. A játékhoz szükséges felszerelésen és kiegészítőkön kívül egy focikapu biztosan jól fog jönni. Lehetővé teszik a képzést, és szórakozást is nyújtanak a kertben vagy a veteményesben. A Sportano.hu üzletben olyan bevált márkák kiváló minőségű focikapuit találja, mint a Yakimasport, BazookaGoal, Hudora, EXIT, SKLZ, Sportpoland, Pure2Improve vagy QuickPlay

A futballkapuk ára, építése és használata 

A futballkapu a különböző játékkategóriákhoz tervezett alkatrész, és minden a választott modelltől függ, amely általában a játék szintjéhez igazodó méretben vagy illeszkedésben különbözik. Minden kapu három elemből áll, mint például a szerelvények, a keretek és a háló. Jó ötlet, ha a rögzítőelemek típusát annak a felületnek megfelelően választja ki, amelyre a kapu kerül. Néha a rögzítések különböznek, ha a kaput egy arénában vagy kertben kell felszerelni. A keret teljes mértékben felelős a kapu fényének meghatározásáért, és a méret a pálya típusától vagy a játék szintjétől függ. A legfontosabb elem viszont a háló, amely megakadályozza, hogy a labda kieszen a kapufa fényéből.  

Először is, a futballkapu a szabadidős játékhoz használható, függetlenül a játék kategóriájától, és edzésre is jól használható. Ez egy nagyszerű játékforma a kicsik számára otthon a kertben vagy a kertben. 

A focikapuk ára a méretektől, a gyártási anyagoktól vagy a tervezett felhasználástól függ, de egyes gyártók már 8600 vagy 17200 HUF-től kezdődően kínálnak termékeket. Érdemes tudni, hogy ha teljes méretű profi focikaput szeretne vásárolni, az ár akár több száz zlotyra is rúghat. Minden a termék céljától és felhasználásától függ.  

Futballkapu kiválasztása minden játékos számára 

A focikapu kiválasztásakor fontos figyelembe venni, hogy ki fogja használni, és hol fogja elhelyezni. A gyermek focikapuk általában kisebb méretű termékek, amelyeknek a gyermek magasságához kell igazodniuk. Általában könnyű anyagokból, például műanyagból készülnek, így könnyen hordozhatók. Az ifjúsági célok sokkal stabilabb modellek, ahol a hálónak erősnek kell lennie, és intenzív edzésre kell tervezni. A professzionális célok viszont teljes méretű, szilárd felépítésű modellek, amelyeket tizenévesek és felnőttek számára terveztek. Mindenekelőtt érdemes figyelmet fordítani a háló tartósságára, amelynek modelltől függetlenül ellen kell állnia az erős lövéseknek, valamint az olyan kedvezőtlen körülményeknek, mint az eső, a hó vagy a nedvesség.  

Labdarúgó gólméretek 

A focikaput a játékosokhoz, a játék kategóriájához és az igényeikhez kell igazítani. Ha a gyermekek számára készült futballkapu mellett dönt, sokkal jobbak a kis méretű, alacsony súlyukkal kitűnő kialakítású modellek. A helyszíntől és a játékoktól függően válassza ki a futballkapu méreteit. Egy teljes méretű és professzionális kapu 244 cm magas és 732 cm széles, de amatőr és szabadidős játékokhoz más modellek is jól használhatóak. A legfiatalabbak számára a gyermek korától és magasságától függően 30-40 cm és 150-160 cm közötti magasságú célt választhat. A kültéri pályákon való használathoz egy 200x300-as, egy 300x200-as, vagy akár egy 3x290-es vagy egy 5x270-es focikapu a legmegfelelőbb. 

Labdarúgó gól kiválasztása gyermekek számára 

A gyermek focikapuk általában műanyag vagy alumínium modellek, amelyek könnyű súlyukkal tűnnek ki, és könnyen áthelyezhetők egy másik helyre. A 10 éves kor alatti gyerekek számára általában 152-160 cm körüli magasságú kis focikapukat választanak. Sokkal kisebb méretű kapukat is találhatsz a passzok és lövések gyakorlásához. A gyerekek azonban gyorsan nőnek, ezért érdemes elcsábulni, és egy kicsit magasabb célt választani, hogy több szezonon keresztül is kitartson. Ezért általában egy 180 cm magas, nagyméretű focikapu jó választás.  

Célanyagok

A piacon találhatók fából készült focikapuk is, amelyek sokkal kevésbé népszerűek, mivel a fa nehéz anyag. Rendszeres impregnálást is igényel, hogy a kedvezőtlen időjárás során ne romoljon. Ezenkívül van egy fém vagy alumínium focikapu. Erősségük és stabilitásuk jellemzi őket, ráadásul egyes modellek súlyát tekintve nem olyan nehezek, mint a fa. Vannak műanyagból készült focikapuk is, amelyek rendkívül könnyűek. Nem nyújt azonban megfelelő szilárdságot, és sokkal kevésbé ellenálló a sérülésekkel szemben.  

Futballkapuk - a legnépszerűbb márkák 

A Sportano.hu üzlet választékában olyan focikapukkal szerelheti fel magát, amelyeket pályán, csarnokban, kertben, parkban, füves vagy természetes felületen való játékra terveztek. A kiválasztott modellek tökéletesen alkalmasak szabadidős játékra vagy kinti játékra. Olyan neves gyártók focikapuit találja, mint a Sportpoland, SKLZ, QuickPlay, EXIT vagy BazookaGoal

A legnépszerűbb modell a Hudora focikapu, amely tartós anyagokból készült, és korróziógátló bevonattal védett. Üzletünkben többféle Hudora focikapu modellt kaphat, hogy edzeni és játszani tudjon, függetlenül a szintjétől. A lövések és passzok gyakorlásához kis focikapukat, valamint a Yakimasport vagy a Pure2Improve kapukészleteit is megtalálja. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása