Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Rólunk 

A Sportano egy modern multibrand, amely szinte az összes sportág legjobb márkáit és csúcstermékeit egyesíti egy helyen.  

Márkás felszerelések legszélesebb választékát kínáljuk a sport szerelmeseinek, aminek köszönhetően mindenki - kezdő, érdeklődő vagy profi - gyorsan megtalálja, amire szüksége van. 

Küldetésünk a sportos életmód népszerűsítése azáltal, hogy sportos energiával fertőzzük meg a sporttal való kalandjukat most kezdő embereket, valamint motiváljuk és emeljük a sportolás színvonalát a sportrajongók körében.

Hiszünk abban, hogy a testmozgás nemcsak egészséges és fitt kinézetet, hanem életmódot, szenvedélyt és szabadidő töltési módot is jelent. Arra biztatunk mindenkit, hogy vállalja a sport kihívásait, és szurkolunk, hogy legyőzze saját gyengeségeit.  
 
A Sportano-ban a sporthoz hasonlóan átlépjük a hagyományos e-commerce platform határait. Az innovációra és a modern megoldásokra összpontosítunk. A legjobb technológiákba és rendszerekbe fektetünk be. A legmagasabb minőségű és kategóriájú termékeket keressük és szállítjuk. Ezeknek a tevékenységeknek köszönhetően rendkívül magas színvonalon edzhetnek és gyakorolhatnak a sportkedvelők és -rajongók, kezdők és profik, valamint adrenalinra vágyó amatőrök is. 

Csapatunk az e-commerce piac legjobb szakembereiből és szakértőiből, és nem mellesleg lelkes sportolókból és az aktív pihenés kedvelőiből áll. Napi szinten keresik a márkás felszereléseket, gondoskodnak a hatékony és minőségi ügyfélkiszolgálásról, követik a sport világának trendjeit, híreit, támogatást nyújtanak és tanácsot adnak a vásárlás minden szakaszában, megosztva tudásukat és tapasztalataikat. Ők a piac legjobb csapata, akiknek az a célja, hogy a legszélesebb körű, modern berendezésekben és tartozékokban gazdag termékpalettát biztosítsák.    


Küldetésünk megvalósításának köszönhető, hogy mindenki, aki ellátogat a Sportano.hu oldalra, sportos energiával és tettre kész akarattal távozik tőlünk.