Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Görkorcsolya

Inline korcsolyák a Sportano sportboltban 

A Sportano.hu görkorcsolya kategóriája egy olyan hely, ahol kiegészítheti a kényelmes és mindenekelőtt biztonságos görkorcsolyázáshoz szükséges teljes készletet. Bizonyított, tapasztalt márkák termékeit kínáljuk. A görkorcsolyázás generációkat egyesítő sport: gyerekek és felnőttek egyaránt űzik. Jótékony hatással van az állapotunkra, lehetővé teszi, hogy a test minden részét (különösen a lábakat és a feneket) eddzük, és segít a zsírszövetek elégetésében is. Az is fontos, hogy a korcsolyázás ne terhelje meg az ízületeket, és javítsa a motoros koordinációt. Most, hogy már ismered az inline korcsolyázás előnyeit, mindenképpen nézd meg a Sportano ajánlatát! 

Inline korcsolya típusok - melyiket érdemes választani? 

A Sportanóban kiváló minőségű női és férfi inline korcsolyákat, valamint gyermek inline korcsolyákat talál. Válassza ki a design és a vezetési stílus szempontjából Önnek megfelelő modellt. Kínálatunkban különböző modellek szerepelnek: szabadidős, hokis és freestyle. Vannak 4 az 1-ben, 3 az 1-ben és 2 az 1-ben korcsolyák is. Az utóbbiakat a cserélhető korcsolyák jellemzik, amelyeknek köszönhetően egy felszerelés megvásárlásával több modellhez is hozzáférhet. A görkorcsolya lehet görkorcsolya, in-line korcsolya vagy görkorcsolya is. Az ilyen modellek különösen azok számára nagyszerűek (gyermekek számára is), akik most kezdik a kalandot ezzel a sporttal. 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő inline korcsolyát? 

Kíváncsi, hogyan válasszon megfelelő inline korcsolyát? Először is, meg kell ismernie a különböző görkorcsolya típusokat. A szabadidős korcsolyák a leguniverzálisabb modellek: különböző képességszintű emberek számára alkalmasak. Sík felületen történő szabadidős lovaglásra tervezték. Az agresszív korcsolyákat haladó felhasználóknak tervezték, akik már elsajátították az alapvető trükköket vagy ugrásokat. Kialakításuk rendkívül tartós és ellenálló a sérülésekkel szemben. A városi korcsolya egyesíti mindkét korábbi modell tulajdonságait, és alkalmas szabadidős korcsolyázásra, valamint trükkök végrehajtására. Ha gyermek inline korcsolya érdekli, figyeljen az állítható modellekre, amelyeket gyermeke gyorsan változó lábméretéhez igazíthat. 

Kerekek, csapágyak, fékek és protektorok - az inline korcsolyák alapvető alkatrészei és tartozékai 

A Sportano.hu görkorcsolya és tartozékok kategóriájában a görkorcsolya használatához vagy javításához hasznos termékeket is talál. A biztonság érdekében fel kell szerelni magát protektorokkal és sisakkal. Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt kínálunk készleteket. Ha érdekelnek a trükkök és az agresszív lovaglás, érdemes szlalomkupákat vásárolni, hogy fejleszthesd a képességeidet. A korcsolya típusától függetlenül ne feledje, hogy megfelelően gondoskodjon a csapágyakról. Rendszeresen tisztítani és ápolni kell őket - a legjobb, ha ezt még a szezon előtt megteszi. A Sportanóban megfelelő ápolószereket, például olajokat kínálunk, amelyek biztosítják a korcsolya hosszú távú teljesítményét. A pótalkatrészek közé tartoznak a különböző keménységű kerekek és a fékek. Tekintse meg a Sportano ajánlatát, és válasszon olyan márkák kiváló minőségű felszerelései közül, mint a Rollerblade, a K2 vagy a Fila. Találkozunk a pályán! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása