Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

UVEX

UVEX

Az 1926-ban alapított UVEX egy családi tulajdonban lévő márka, amely téli sportfelszerelések és kiegészítők, például sísisakok, sportszemüvegek, védőszemüvegek és protektorok világszínvonalú gyártója. Az UVEX név az "Ultra Violet Excluded" rövidítése, amely az ultraibolya kizárását jelenti, és amely a síszemüvegek alapvető jellemzője.  

Az UVEX már 1964-ben gyártott innovatív szemüveget párásodásgátló bevonattal, és kevesebb mint egy évtizeddel később piacra dobta az Uvex Downhill szemüveget gömb alakú, fröccsöntött lencsékkel. Akkoriban ezek olyan innovatív fejlesztések voltak, amelyek forradalmasították a sífelszerelések gyártásának megközelítését. 

Az UVEX egyik arca Rossi Mittermaier sportoló, aki az 1976-os innsbrucki olimpián két aranyérmet nyert. Azóta az UVEX márka egyre erősebbé vált, és a szemüvegek és sisakok terén valódi világelsővé vált. 

Minden UVEX termék gyártása során nagy figyelmet fordítanak a részletekre, és modern és minőségi technológiákat alkalmaznak, beleértve a törésálló, színlátó, decentrált lencsét és a monomatikus rendszert, amelyek biztosítják az egyes felszerelések tartósságát és teljesítményét. A márka filozófiája a felhasználók védelme. Ez a cél vezérli a szakembereket különösen a tervezési folyamat során, hogy a tartozékok a lehető legjobb minőségűek legyenek és megfeleljenek a biztonsági követelményeknek.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása