Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

EVERLAST

Everlast

Az Everlast márka története 1910-ig nyúlik vissza, amikor az alapító Jacob Golomb úgy döntött, hogy sportruházatot kezd gyártani. Kezdetben innovatív úszódresszeket tervezett, majd később kissé pontosította a gyártás területét, és az extrém küzdősportok számára professzionális és tartós sisakok gyártására kezdett összpontosítani.  

1917-ben a híres amerikai bokszoló, Jack Dempsey társult az Everlast márkával, és a cég gyártotta le számára a szükséges bokszfelszereléseket. Alig két évvel később Dempsey-t nehézsúlyú világbajnokká koronázták egy győztes mérkőzés után, amelyen az Everlast speciális kesztyűit használta. Ezek az események hozták meg a márkának a legnagyobb hírnevet, és lehetővé tették, hogy a bokszkellékek egyik vezető gyártójaként pozícionálja magát.  

A vállalat fejlődésével az Everlast kibővítette termékkínálatát fitneszeszközökkel és küzdősportokra szánt funkcionális ruházattal. A márka volt a könnyű boksznadrágok előfutára is, amelyek meghonosodtak a sportvilágban, és felváltották a nehéz bőrmodelleket. 

Az Everlast forradalmasította a küzdősportok piacát, és mára a világ egyik legismertebb márkája lett, amelynek termékeit a kezdők és a profi sportolók egyaránt használják.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása