Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kardiogépek

A Sportano által kínált kardió berendezések 

A Sportano.hu oldalon található kardióeszközök a fitneszipar szakemberei által a sportolók és az állóképességi edzések szerelmesei számára tervezett, rendkívül funkcionális berendezések. A kardió edzőgépek széles választéka lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa kedvenc tevékenységét, és következetesen elérje céljait. A Sportano.hu segítségével otthoni edzőtermét vagy fitneszklubját felszerelheti a legjobb márkák professzionális kardióberendezéseivel, amelyek különböző fittségi szinteknek megfelelőek. A gépek minden izmot megmozgatnak, és a modern technológiák lehetővé teszik a fejlődés nyomon követését, így a gyakorlatok mindig 100%-ban hatékonyak. 

Edzés kardió berendezésekkel: kulcsfontosságú információk 

Hatékony módszert keres a testzsír csökkentésére, vagy talán szeretné növelni általános fittségét és hatékonyságát? A Sportano kardiógyakorlatokhoz kínál eszközöket, amelyek tökéletesek az állóképességi és karcsúsító edzésekhez. A kerékpárok, futópadok, orbiterek, stepperek, evezőpadok és trambulinok olyan kardióeszközök, amelyeket a napi testmozgásra összpontosító, az egészség megőrzését vagy a versenyekre való hatékony felkészülést célzó emberek számára ajánlanak. A kínálatunkban szereplő kardiógépek ismétlődő mozgásokon alapulnak, így állandó edzéstempót tarthat fenn, ami az állóképességi edzés alapja. A rendszeres testmozgás javítja a szív- és érrendszer működését, növeli az aerob kapacitást, és segít abban, hogy jobban érezze magát és jobban nézzen ki

Kardió gépek és berendezések: milyen berendezéseket válasszunk? 

A Sportano.hu a kardióeszközök széles választékát kínálja, amelyek típustól függően a kiválasztott izmokat is erősíthetik, és fokozhatják a zsírégetést. A célok és az edzésre való egyéni hajlam meghatározása kulcsfontosságú hatással van a kardióeszközök kiválasztására. Profi sportoló vagy, és szeretnél profi módon felkészülni a versenyekre? Válasszon olyan kardiógépet, amely funkcionális kijelzővel rendelkezik, amely fejlődésmérést kínál (pl. átlagos pulzusszám, egy bizonyos pulzustartományon belül ledolgozott idő, elégetett kalóriák, zsírégetés százalékos aránya), az adatokat pedig memóriában tárolja és grafikus formában kiolvassa az erre szolgáló mobilalkalmazások segítségével. A pozitívum, hogy számos program és kiegészítő lehetőség is rendelkezésre áll majd, amelyek segítségével minden felhasználó jobb edzési eredményeket érhet el, és leküzdheti saját korlátait. 

Helyhez kötött és elliptikus kerékpárok 

A helyhez kötött kerékpárok a legjobb kardióeszközök közé tartoznak, amelyeknek köszönhetően a megfelelő pulzustartományokban végzett edzés magas szintű zsírégetéssel jár. Garantálják a test hatékonyságának és állóképességének növelését, és erősítik az alsó testrészeket. A Sportano kínálatában hagyományos, elektronikus vagy kézi ellenállás-szabályozással ellátott edzőkerékpárok és spinning kerékpárok találhatók, amelyeket nem csak kerékpárosok, hanem szabadidős kerékpárosok számára is terveztek. Edzés közben alapvető információkat kap a menetidőről, a távolságról, a sebességről és az elégetett kalóriák számáról, valamint fejlett adatokat a percenkénti fordulatszámról (RPM), a pulzusszámról, a teljes futott kilométerről vagy a mért paraméterek időnkénti előnézetéről (Scan). Az olyan gyártók, mint a Spokey, a HMS vagy a Schwin az edzésfigyelésre szánt mobilalkalmazással való kapcsolódást kínálnak. A Sportano elliptikus kerékpárokat is kínál, amelyeket azoknak ajánlunk, akik a fizikai aktivitással kapcsolatos kalandjukat kezdik. Megbízható módja az idősek, valamint a sérülésekből felépülő sportolók állapotának javítására is. 

Futópadok

A Sportano.hu hagyományos és összecsukható elektromos futópadok széles választékát kínálja, beleértve a Soft Drop™ rendszert, amely lehetővé teszi a gép biztonságos felállítását és összecsukását. A kardió edzőberendezések, mint például a futópadok, hasznosak lesznek az általános fittség javításához és a testsúlycsökkentéshez. Az olyan gyártók, mint a Spokey, a Bowflex és a Kettler berendezéseit olyan innovatív rendszerek jelenléte jellemzi, amelyek befolyásolják a felhasználó kényelmét az edzés során. A Kettler Energy Deck és a SKYRUN gondoskodik a megfelelő párnázottságról, az okostelefon vagy tablet és a Bluetooth csatlakoztatásának lehetősége pedig lehetővé teszi, hogy az edzést zenehallgatással vagy filmnézéssel tegye változatossá. 

Orbiter kerékpárok 

A körpályán végzett edzés a test számos részét igénybe veszi, beleértve a láb-, kar- és hasizmokat. Rendszeres edzéssel az ilyen kardióeszközök kiválóan alkalmasak a testzsír csökkentésére. A Sportano.hu oldalon kézi és elektromos orbiterek találhatók mágneses vagy légellenállásos rendszerrel. Az edzés intenzitásának független beállítása, a lépéshossz szabályozása, valamint az összes edzési paramétert megjelenítő funkcionális LED és LCD kijelző - ezek a kínálatunkban szereplő legjobb kardióeszközök jellemzői. Érdemes megemlíteni az olyan modern technológiákat, mint az OPTIMIZED POWER, amelyek az ellenállás növeléséért felelősek. A HMS, a Spokey, a Technogym és sok más gyártó által gyártott gépek kompatibilisek a mobilalkalmazásokkal, amelyekkel ellenőrizhető az edzés előrehaladása és javítható a felhasználó kényelme. 

Gyakorló evezősök 

A Sportano.hu üzletben található evezős edzőgépeket az edzések magas hatékonysága jellemzi - ezek a kardió edzőeszközök a test összes izmának akár 90%-át is képesek igénybe venni. Tökéletesek a professzionális és a szabadidős edzésekhez. Az ellenállás mértékét a motort vagy a tartályban lévő vízkapacitást befolyásoló elektronikus skálán keresztül állíthatja be. Evezőink további kijelzési lehetőségei között megtalálja az idő, a távolság, az elégetett kalória, a pulzusszám, a percenkénti húzódzkodás vagy az edzés intenzitásának mérését, amelyek lehetővé teszik, hogy optimálisan növelje az edzés hatékonyságát. 

Stepperek és fitnesz trambulinok 

A stepperek ideális gépek a kardió edzéshez. Erősítik az alsó testrészeket, és nem foglalnak sok helyet. A Sportano kínálatában megtalálhatók a függőleges és ferde gyakorlatokra szánt berendezések, valamint a kiegészítő kar- és válltornához kábelekkel felszerelt gépek. A stepperen végzett edzés szintén segít a testzsír csökkentésében. Ha több izmot szeretne megmozgatni, válasszon fitnesz trambulinokat. Ez egy olyan kardióeszköz, amely megfelelő használat esetén segít a fogyásban, valamint javítja a koordinációt és a fittséget. 

Masszázsgépek 

A Kardióeszközök kategóriában olyan eszközöket talál, amelyek segítenek ellazítani az izmokat és csökkenteni a triggerpontokhoz kapcsolódó fájdalmat. A forgó-görgős mechanizmussal vagy vibrációs rendszerrel felszerelt masszírozók lehetővé teszik a mély izomterületek elérését. Használhatók a képzés részeként vagy különálló képzési egységként. Az ilyen kezelés felgyorsítja a regenerációt és nyugtató hatású. A neves gyártók, például a Body Sculpture és az SKLX széles választéka segít növelni az edzés teljesítményét vagy felgyorsítani a regenerálódást egy kemény edzés után. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása