Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

HEAD

HEAD

A Head világelső a sportfelszerelések gyártásában, különösen a tenisz és a téli sportok, például a snowboard és a síelés területén. A márka kezdetei 1947-re nyúlnak vissza, amikor az alapító, Howard Head elkezdett dolgozni az első fém sílécek tervezésén. A korábbi sílécmodellek többnyire fából készültek, így Howard találmánya igazi áttörésnek bizonyult.  

1950-ben született meg a döntés, hogy hivatalosan is létrehoznak egy új márkát HEAD Ski Company néven. Azóta a márka meghonosodott a sílécek piacán, népszerűsítette az alpesi síelést Amerikában, és az évek során erős pozíciót épített ki azáltal, hogy folyamatosan innovatív trendeket teremtett. 

1968-ban a Head elkezdte forradalmasítani az ütősportok piacát is, és kifejlesztette az első alumínium teniszütőt. Idővel a vállalat termékeit olyan sportolók is elkezdik használni, mint Arthur Ashe, aki 1975-ben már a Head termékekkel nyeri meg a wimbledoni Grand Slam-tornát. Az 1990-es évek végén a márka egy titánból és grafitból készült teniszütőt is kifejleszt, később pedig az első innovatív és számítógépes HEAD Intelligence ütőt is, amely jól csillapítja a rezgéseket, így minimalizálva a sérülésveszélyt. 

Ma a Head a speciális sportfelszerelések, kiegészítők és ruházat vezető gyártója mind a pályán való játékhoz, mind a téli tevékenységekhez a lejtőkön. A márka termékeit haladó sportolók és kezdők egyaránt használhatják, akiknek minőségi és biztonságos felszerelésre van szükségük. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása