Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Snowboard deszkák

Snowboardok - kezdje a téli őrületet a Sportanóval!

A Sportano.hu által kínált snowboardok olyan speciális márkák felszerelései, amelyek évek óta a legmagasabb szintű professzionális felszereléseket készítenek. Nem kell tapasztalt versenyzőnek lennie ahhoz, hogy tudja, mennyire fontos a minőségi snowboard. Az elismert prémium márkák által kínált deszkák felejthetetlen élményt nyújtanak. Akár az első lépéseket teszi a lejtőn, akár a snowboard a legjobb barátja, nálunk megtalálja az ideális felszerelést. 

Snowboard típusok: melyiket válasszuk?

A snowboard kiválasztásakor érdemes megfontolni, hogy milyen vezetési stílus érdekli. Az egyes felszereléstípusok a snowboardosok különböző igényeinek és követelményeinek felelnek meg. Akár a nyugodt utazást, akár az izgalmas, trükkökkel teli játékot kedveli a hóban, a Sportano.hu számtalan terméket kínál az Ön igényeinek megfelelően

Milyen típusú snowboardok állnak rendelkezésre? Ha kezdő vagy, érdemes All Mountain deszkát választanod. Az ilyen berendezések nagyon elnézőek, még a kezdők számára is. A középhaladó riderek is lelkesednek ezért a deszkatípusért. 

A haladó sportolók a Freeride deszkákra támaszkodnak. A Hard Freeride snowboardok a tapasztalt versenyzőknek szólnak, lehetővé téve számukra, hogy azonnal változtassanak a technikájukon és a saját igényeikhez igazítsák a vezetési stílusukat. Az ilyen berendezések garantálják a legmagasabb szintű reakciókészséget, biztosítva az ellenőrzést minden mozdulat felett. 

A teljes mozgást lehetővé tevő freestyle deszkák a snowpark szerelmeseinek kedvelt választásai. Ezek a deszkák általában viszonylag puhák és szélesek, ami lehetővé teszi a kényelmes manőverezést a tömött havon. 

A snowboard hajlítása határozza meg az utazás minőségét. A lágyabb flex alkalmas kezdőknek vagy azoknak, akik inkább a snowparkban játszanak. A közepesen lágy flex a leggyakoribb flex típus, és ideális az univerzális deszkákhoz. A kemény flex a legmegfelelőbb a lejtőkön való dinamikus futáshoz

Snowboard vásárlás: mire kell figyelni?

Hogyan válasszon snowboardot, hogy minden örömét kiélvezze a lovaglásnak? Mindenképpen figyelj oda néhány részletre, amelyek nemcsak a kényelmet javítják, hanem a túraútvonalon is kiemelkedővé tesznek

A deszka formája befolyásolja leginkább a menetminőséget. E tekintetben többféle típus létezik. A Rocker az orrnál és a faroknál felhajtóerővel rendelkezik, akárcsak a Camber, amelynek szintén magasabb pontja van a deszka közepén. A Flat board teljesen laposan fekszik a talajon, az orr és a farok hegyénél felemelkedéssel. A Hybrid glide egyesíti az egyes formák jellemzőit, így ideális a tapasztaltabb versenyzők számára. 

De a tábla alakja nem minden. Figyelni kell az eredeti formatervezésre és az egyedi festésre, az olyan technológiákra, amelyek lehetővé teszik a felszerelés kisebb darabokra történő szétválasztását, a megfelelő anyagok kiválasztását vagy a kényelmes kötési rendszereket. A Sportano széles termékválasztéka biztosítja, hogy az Ön által választott snowboard minden kihívásnak megfeleljen. 

Snowboard méretezés: szabályok a felszerelés kiválasztásához

Milyen snowboard hossza a megfelelő egy kezdő számára? A snowboard kiválasztásakor fontos, hogy a magasságodnak, súlyodnak és lovaglási képességeidnek megfelelően válaszd ki a megfelelő méretet. A túl hosszú snowboard nem teszi lehetővé a manőverezést a lejtőzés során, és a nem az Ön vezetési stílusához rosszul illeszkedő forma megnehezíti a vezetést. 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő snowboard méretet? Feltételezzük, hogy egy tökéletesen illeszkedő deszka a versenyző álláig ér. Ez azonban nem teljesen helyes. Az első riderek olyan deszkát választhatnak, amely nem sokkal rövidebb, mint az álluk - minél rövidebb a snowboard, annál könnyebb irányítani. 

A snowboard szélessége szintén fontos tényező a menetminőség szempontjából. A túl keskeny snowboard miatt a csizmája túlnyúlik a felszerelés szélén, és így akadályozza a sima mozgást. Feltételezhető, hogy a kényelmes snowboard hossza 12-17 centiméterrel rövidebb, mint a versenyző magassága. Érdemes azonban vásárlás előtt ellenőrizni az adott gyártó méretválasztékát - a méretek némileg eltérhetnek. 

A legjobb snowboardok ismert márkáktól

A hóval borított lejtők minden évben vonzzák a téli sportok szerelmeseit. A Sportano.hu katalógusban a téli sportokra szakosodott, jól ismert márkák gondosan válogatott, a legmagasabb minőségű anyagokból készült snowboardjait találja. Az innovatív technológiák eredeti formatervezéssel kombinálva funkcionálisak, ugyanakkor kiemelkednek a lejtőn. 

Kiváló minőségű deszkák, amelyeket többek között a CAPiTA, HEAD, Ride, Lin Tech és Salomon márkák szakemberei készítettek. A kiválasztott anyagoknak köszönhetően az egyes modellek könnyen az egyéni igényekhez igazíthatók. A magas szintű ellenálló képesség még intenzív használat esetén is biztosítja a megbízhatóságot - még szélsőséges körülmények között is. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása