Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Fischer

Fischer

1924-ben Josef Fischer merész lépésre szánta el magát, és saját céget alapított, hogy saját neve alatt síléceket gyártson: Fischer. Josef alatt a vállalat félmillió sílécet adott el, de a márka legnagyobb növekedési periódusa fia, Josef Junior vezetése alatt következett be, aki innovatív ötleteivel jelentősen bővítette a márka tevékenységét és befolyását. 

Az 1960-as és 1970-es években a Fischer márka a sífutó sílécek gyártására specializálódott, és ezzel a világ egyik vezető sílécgyártójává vált. Ezen kívül 1973-ban a Fischer úgy döntött, hogy bővíti a kiváló minőségű teniszütők választékát, és más márkákkal partnerséget kötött a Sport AG megalakításával.  

A Fischer minőségének legjobb bizonyítéka, hogy termékeit a világ minden táján profi sportolók használják, például Lengyelország legjobb síugrói. A 2013-as szocsi téli olimpián a Fischer felszerelését használó skandináv síelők több mint 100 érmet nyertek.  

Az évek során a Fischer márka kiépítette pozícióját a piacon. A vállalat olyan modern technológiákat használ termékeiben, mint az Air Tec, a Carbon Tech, a Full Diagonal Toe és a Powerrail, amelyek növelik a minőséget és magas szintű kényelmet biztosítanak. Ma a Fischer az egyik legnagyobb sífelszerelés-gyártó, amelynek termékei világszerte fogyasztók ezreinek tetszenek. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása