• Ingyenes szállítás
 • 30 napos termékvisszaküldés
 • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Trekking kerékpárok

Termékek: 4

View as
 1. Női trekking kerékpár Romet Gazela fehér-lila R23A-TRE-28-17-2866A
  162 955,00 Ft
  126 720,00 Ft
  M

  1

 2. Női trekking kerékpár Romet Gazela fekete-sárga R23A-TRE-28-19-2869A
  162 955,00 Ft
  126 720,00 Ft
  M L

  2

Trekking kerékpárok a Sportano üzletben

A Sportano shop trekking kerékpár kategóriájában a megbízható márkák legjobb modelljeit találja egy helyen. Érdemes jó minőségű túrakerékpárokra fogadni, hogy a többnapos túrák vagy rövid kirándulások során biztonságot és kényelmet nyújtsanak. Női és férfi trekking kerékpárokat egyaránt vásárolhat tőlünk. A Sportano segítségével a legnehezebb körülmények között is a hosszú távú túrákhoz szükséges felszereléssel rendelkezik. 

Mik azok a trekking kerékpárok?

A trekking kerékpárok olyan modellek, amelyeket kerékpáros túrázásra terveztek. Ez azt jelenti, hogy sok kilométer megtételére alkalmasak. Aszfaltos és földutakra egyaránt alkalmasak. Jellemzőjük a jelentős súlyuk, mivel ezek a kerékpárok viszonylag nehéz vázzal és hosszú utakon hasznos kiegészítőkkel, például csomagtartókkal vagy csomagtartókkal vannak felszerelve. Annak ellenére, hogy rendeltetésük szerint túrakerékpárokként használják őket, gyakran rövid utakra szabadidős kerékpárokként is használják őket. Ezek a kerékpárok ötvözik a hegyi és a városi kerékpárok jellemzőit. 

A trekking kerékpárok kerékátmérője általában 28 hüvelyk. Ezek a kerékpárok modelltől függően különböző mértékű lengéscsillapító rendszerrel vannak felszerelve. Általában V-féket és hidraulikus fékeket használnak. Ezeket a kerékpárokat a hosszú utazásokhoz való alkalmazkodás különbözteti meg a többi kerékpártól: a sárvédők, a dinamólámpák vagy a stabil lábak mind olyan elemek, amelyek hozzájárulnak e modellek funkcionalitásához. A trekking kerékpárok kialakítása lehetővé teszi a kényelmes testtartás fenntartását, és elősegíti a hosszú utazásokat. 

A trekking kerékpárokat gyakran választják azok, akik univerzális kerékpárt keresnek. Hosszú utakon, valamint munkába vagy bevásárlásra is utazhat velük. Ez a berendezés városi és kültéri használatra egyaránt alkalmas, és bármilyen felülethez alkalmazkodik. Természetesen nem alkalmas agresszív hegyi kerékpározásra, de az út kisebb bukkanóit jól tompítja. Ha olyan kerékpárt keres, amely a családdal való kirándulásra éppúgy alkalmas, mint a városban való kényelmes közlekedésre, akkor a legjobb helyen jár! 

A trekking kerékpárok típusai - hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

A trekking kerékpár kiválasztásakor az első dolog, amire figyelnie kell, hogy a vázméret illeszkedjen a magasságához. A női trekkingkerékpárokat alacsonyabb váz jellemzi, a férfiakét pedig magas váz. Válassza azt, amelyik kényelmesebb az Ön számára. Ha hosszú utazást tervez, valószínűleg sok csomagot fog cipelni a kerékpárján, ezért érdemes könnyebb vázat választania.

A könnyebb súlyú modellek azonban valamivel magasabb árcédulát viselnek, így ha a kerékpárt rövidebb útvonalakra szánja, akkor a váz költségén spórolhat. A kerekeket is érdemes figyelembe venni - minél nagyobbak, annál könnyebb elérni a nagyobb sebességet. A Sportanóban csak olyan tapasztalt gyártók trekking kerékpárjait gyűjtöttük össze, mint a Kross, a Romet, a Giant vagy a Merida. Tekintse meg kínálatunkat, és válassza ki az Ön igényeinek tökéletesen megfelelő modellt

Leírás kibontása Leírás összecsukása