Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Ruházat küzdősportokhoz

Ruházat küzdősportokhoz - kényelmes és tartós modellek a Sportano üzletben 

Ha még csak most kezded a küzdősportokat, érdemes felszerelkezned a tevékenységhez megfelelő felszereléssel és mindenekelőtt küzdősportruhával. Ez nemcsak a maximális kényelmet, hanem a biztonságot is biztosítja a dinamikus mozgások végrehajtása során. A Sportanónál számos sportág termékeiről gondoskodtunk, ezért olyan professzionális márkák küzdősport ruházatát találja, mint az adidas, EVERLAST, Nike, KSW, Pitbull West Coast, Leone 1947, Octagon, Overlord, Hayabusa vagy Bushido.  

Nadrág, rövidnadrág vagy póló a küzdősportokhoz - milyen ruházattal érdemes felszerelkezni? 

A küzdősportokhoz való megfelelő ruházat kiválasztásakor először is el kell döntenie, hogy milyen sportot kíván űzni. Egyes tevékenységek leginkább a felszerelés használatában különböznek, de a felszerelésed többnyire hasonló elemekből áll majd. Az első boksz, mma vagy kicboxing edzéshez szükséged lesz egy küzdősport pólóra és egy küzdősport rövidnadrágra, amelyeket úgy terveztek, hogy biztosítsák a kényelmet és a mozgásszabadságot az edzés során. A ruházati cikkek között találhat harci sportnadrágokat és kiütésvédőket is. A harci sportleggings szintén népszerű ruhadarab, amely garantálja a kényelmet és nem korlátozza a mozgást.  

Ezzel szemben a harcművészeti kimonók és harcművészeti övek hasznosak a judo, a karate vagy a brazil Jiu-Jitsu gyakorlásához. A kimonók általában hosszú ujjúak és szettben készülnek, azaz egy felső ruhadarabból és egy nadrágból állnak.  

Hogyan válasszuk ki megfelelően a harci sportruházatot? 

Boksz, mma vagy kicboxing órákra a legjobb, ha olyan küzdősport pólót viselsz, amely szűk szabású, és nincsenek rajta olyan elemek, mint a gombok vagy cipzárak. Erre a célra kiválóan alkalmas a rashguard, amely egy termikus, gyorsan száradó póló, amely jól elvezeti a nedvességet a testtől, és összenyomható is. Ha brazil Jiu-Jitsu, judo vagy karate sportot űz, kötelező a kimonó, azaz a melegítőfelső és a nadrág, övvel kiegészítve. A küzdősportokhoz való övnek strapabíró anyagból kell készülnie, hogy jól tartsa a ruházat anyagát. 

A küzdősportokhoz való ruházat kiválasztásakor ügyeljen a kivitelezés minőségére és az anyagra. Attól függően, hogy milyen sportot űz, válasszon olyan ruhadarabot, amely lélegző. Nem okoz kellemetlenséget vagy irritációt, ami a túl erős varrásokból vagy kiegészítő elemekből adódhat. Magának a harcművészeti ruházatnak úgy kell illeszkednie viselőjéhez, hogy ne korlátozza a mozgást. A küzdősportok gyakorlásakor a kényelem és a biztonság biztosítása a legfontosabb szempont mind a ruházat, mind a felszerelés és a kiegészítők kiválasztásakor.  

Harci sportruházatot kínáló márkák - mely márkákat válasszuk? 

A Sportanónál kiváló minőségű harci sportruházatot kínálunk neves márkáktól. A küzdősportokhoz rövidnadrágot, leggingset vagy pólót adunk, amelyek a lehető legkényelmesebbé teszik az egyes edzéseket. Ha harcművészeti ruházatot keres, a Sportanónál olyan professzionális márkák kimonóit és öveit kínáljuk, mint a MANTO, Ground Game, Bushido, Hayabusa, Leone 1947, Overlord vagy Pitbull West Coast.  

Másrészt a KSW, a MANTO, az EVERLAST vagy az Octagon márkájú márkákból származó, küzdősportokhoz való kiütésvédőket talál, amelyek egyes darabjai termoaktív és gyorsan száradó anyagból készülnek. A Pitbull West Coast márka termékei 4-WAY STRETCH technológiát használnak, amely négy irányban növeli a szövet nyúlását a kényelem és a jobb illeszkedés érdekében.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása