Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Alpina

Alpina

Az Alpina egy német vállalat, amelyet négy barát alapított 1980-ban, és amely ma kerékpáros, síelő és életmód-kiegészítőket gyárt. A márka egy speciális Turbo síszemüveggel vált híressé, amely elsőként tartalmazott széles, szinte panorámás látószöget, ami rendkívül fontos a sportolás során.  

E siker után a vállalat erősen koncentrált, és még inkább a védőszemüvegek és sportszemüvegek gyártására kezdett szakosodni. A márka többek között elkezdte használni a polikarbonát anyagokat, és kifejlesztette a Quattroflex technológiát, amely felelős az átmeneti káprázást okozó tükröződések kiküszöböléséért. A Varioflex fotokromatikus lencsetechnológia kifejlesztése szintén nagy hatással volt a márka fejlődésére. 

Ma az Alpina a világ egyik vezető gyártója a kiváló minőségű sportkellékek terén. Idővel a márkában több ezer felhasználó bízik, akik professzionális termékeket használnak síeléshez és kerékpározáshoz, így növelve az egyes edzések kényelmét. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása