Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kézilabda

Kézilabda: eddz a legmagasabb szinten a Sportano.hu-val

A kézilabdában minden az erőnlétről, a dobás pontosságáról és erejéről szól. Ezek viszont tartós felszerelést és kiváló minőségű anyagokból készült ruházatot igényelnek. Mindezt és még sok mást is megtalálhat a Sportanónál. Kézilabdatermékeinket kizárólag a legjobb márkáktól, például a Kempa vagy a Select cégektől kínáljuk, hogy minden edzés a legmagasabb szinten legyen.  

Kézilabda - melyik labdát válasszam?  

A kiváló minőségű kézilabdák természetes vagy műbőrből, illetve szintetikus anyagokból készülnek. A felület anyaga puha, ami jó fogást és jó labdakezelést biztosít. A legjobb labdamodellek modern technológiákat használnak, mint például a Kempa Spectrum Synergy Pro, amely egyedülálló 30 paneles konstrukcióval rendelkezik. A többrétegű hab laminálás garantálja a tökéletes pattogást és a labdaérzetet a kézben. A textilbetétes latex belső cső véd a túlfúvódástól, aminek köszönhetően a labda hosszú ideig megőrzi alakját, súlyát és levegőztetési szintjét.  

A kiváló minőségű kézilabdák alkalmasak a gyantaragasztóval való használatra, amelyet a legtöbb játékos a mérkőzések során használ, hogy még jobb tapadást biztosítson. 

A kézilabdák három alapméretben kaphatók. Az 1-es méret kerülete 50-52 cm, súlya pedig 290-330 g. 8-14 éves lányok és 8-12 éves fiúk számára alkalmasak. A 2. méret 54-56 cm-es kerületet és 325-375 g súlyt jelent. A női kézilabdázók és a 12-16 éves fiúk használják. A 3-as méretű labdák a legnagyobbak és legnehezebbek, 58-60 cm-es kerületük és 425-475 g-os súlyuk van. A férfiak és a fiúk játékában 16 éves kortól használják őket.  

Minden méret megfelel a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) kritériumainak. 

A legjobb cipő a kézilabda edzéshez

A kézilabda dinamikus játék, ezért az edzésre és versenyre szánt cipőknek biztosítaniuk kell a mozgékonyságot, a gyorsaságot, a biztonságot és a pontosságot. A talpnak nagyon tartósnak és ellenállónak kell lennie az ütésekkel és a rendszeres ugrásokkal szemben. Lapos felépítése a magas középtalp oldalfalakkal kombinálva kiváló stabilitást biztosít. A megfelelő párnázás viszont nemcsak a lábfejet vagy a bokát, hanem többek között a térdízületeket is védi a sérülésektől. A kézilabdacipő felsőrészének tökéletes illeszkedést és légáteresztő képességet kell biztosítania. A magas kategóriájú modellek speciális magokkal vannak felszerelve, amelyek a nagyobb ugrások során az energia-visszatérésért felelősek.  

Kézilabda felszerelés: alapvető ruházat és kiegészítők 

Az olyan márkák, mint a Kempa és a Hummel kiváló minőségű kézilabdaruhái könnyű és légáteresztő anyagokból készülnek. A pólók és a rövidnadrágok számos hálós panellel rendelkeznek, amelyek optimális kényelmet és szellőzést biztosítanak játék vagy edzés közben. A speciális technológiák elvezetik a nedvességet a testtől, így a hosszú mérkőzések során is kényelmet biztosítanak. A kézilabda egy kontaktsport, ahol időnként előfordulnak rángások vagy próbálkozások a játékos megállítására. Ezért a professzionális kézilabdaruhák nagyon tartósak, ugyanakkor megfelelően illeszkednek az alakhoz.  

Jó ötlet a kéz- és térdvédők használata is. Védelmet nyújtanak a táncparketten okozott sérülések és sérülések ellen.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása