Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Badminton

Tollaslabda - kezdje el a kalandot vagy fejlessze készségeit a Sportano shopban 

A Sportano.hu tollaslabda kategóriája a piac vezető gyártóinak kiváló minőségű tollaslabda felszereléseit gyűjti össze. A kínálatunkban szereplő összes terméket előzetesen igényes szakértők választották ki. Így biztos lehet benne, hogy a Sportanónál vásárolt sportfelszerelését a legjobb minőségű termékekre teszi fel - a legjobb anyagokból és a legmodernebb technológia alkalmazásával
 
Mind az amatőrök, akik még csak most fejlesztik képességeiket, mind az elkötelezett tollaslabda-szakemberek megtalálják az igényeiknek megfelelő felszerelést. Érdemes jó minőségű ütőkre és siklókra fogadni, mert ezek segítenek a pályán elért sikerekben. Nyerj minden meccset a Sportanóval! 

Tollaslabda ütő, sikló és háló - felszerelések és kiegészítők a játékhoz 

A Sportano mindent kínál, amire a tollaslabdázáshoz szüksége van. Itt megtalálja a legjobb ütőket, siklót, zsinórokat és hálókat. Tollaslabda-felszerelések és kiegészítők vásárolhatók itt egyenként és szettben is. A tollaslabda-ütők például méretben és formában különböznek. A szárnyszárnyak készülhetnek tollból, vagy teljesen szintetikusból. A különböző erősségű zsinórok lehetővé teszik a felhasználó számára megfelelő szintű csűrőszárnyvezérlés kiválasztását. A háló méretei is eltérőek a felnőttek és a gyermekek esetében. A Sportanóban különböző paraméterekkel rendelkező tollaslabda-felszereléseket vásárolhat, amelyek az Ön szintjéhez és játékstílusához igazodnak. 

Tollaslabda felszerelés - mit kell keresni egy boltban, hogy helyesen válasszunk? 

Hogyan válasszunk tollaslabda ütőt? Először is fontos, hogy már az elején meghatározzuk a szakértelem szintjét. Vannak különböző ütők kezdőknek és profiknak. Az amatőröknek a kis súlyú és nagy rugalmasságú ütőkhöz kell nyúlniuk, mert ezekkel a legkönnyebb játszani. Általában a tollaslabdával való kalandozás kezdetén alumínium ütőket vásárolnak - ezek olcsóbbak és lehetővé teszik a sikeres szabadidős játékot. 
 
A középhaladó játékosok a kompozit vagy akár grafit ütőket részesítik előnyben. Ezek jobban elnyelik a rezgéseket, mint az alumínium, és igényesebb játékot tesznek lehetővé. Az ütő kiválasztásakor érdemes odafigyelni az egyensúlyra. A felszerelés a fogantyún vagy a fejen, valamint középen is kiegyensúlyozható. A fej egyensúlya erőteljes visszapattanásokat tesz lehetővé, a nyél egyensúlya pedig nagyobb kontrollt biztosít az ütő felett.  
 
A legfejlettebb felhasználók számára tervezett ütőket a modern technológiák alkalmazása jellemzi. A Sportanóban olyan márkák ütői találhatók, mint a Talbot-Torro, a Wilson vagy a YONEX. A YONEX ütők Namd technológiájának köszönhetően a váz azonnal visszanyeri alakját, miután a sikló visszapattan. A Solid Feel Core rendszer minimalizálja a rezgések érzetét, az új Grommet Pattern pedig növeli a húr teljesítményét. Az ütő megfelelő kiválasztása a felhasználó számára, valamint az innovatív megoldások a felszerelés építésében nemcsak a minőséget, hanem a játék biztonságát is befolyásolják. 
 
A tollaslabda dartsot az alapján választják ki, hogy milyen anyagból készül. A természetes tollakból készült dartsok finomabbak, mint a szintetikus dartsok - erre támaszkodnak a haladó játékosok. Könnyebben irányíthatóak és hosszabb a repülési távolságuk, mint a szintetikus szárnyszárnyaknak. A műanyag dartsokat viszont elsősorban kezdőknek szánják. 
 
A kényelmes és biztonságos tollaslabda-játékhoz az ütő és a darts kiválasztása mellett a megfelelő ruházat is elengedhetetlen - a lábat tompító cipő és a lélegző anyagokból készült ruházat. A Sportano üzletben mindent megtalálsz, amire szükséged van! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása