Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

SELECT

Select

A Select eredete 1947-re nyúlik vissza, amikor az alapító, Eigil Nielsen úgy döntött, hogy létrehoz egy olyan vállalatot, amely különböző típusú labdák gyártására szakosodott a csapatsportok számára. Ez a döntés kifizetődött, és az évek során a márka exponenciálisan nőtt. 1951-ben a Select csapat kifejlesztett egy innovatív, varrás nélküli labdát, amely forradalmasította a labdák tervezését. Azóta a márka ereje tovább nőtt, és piaci pozíciója tovább erősödött.  

A vállalat már 1957-ben a Dán Kézilabda Szövetség hivatalos labdaszállítója lett, az 1980-as években pedig az Olasz Labdarúgó Liga is Select termékeket használt. Ezek az események kiváló promóciót biztosítottak a márkának, és lehetővé tették, hogy a vezető sportszergyártók közé kerüljön. Azóta a márka folyamatosan bővült, és funkcionális, tartós és modern termékekkel bővíti kínálatát. 

2012-ben a vállalat kifejlesztette a világ első intelligens labdáját, a Select IBallt, amely mérföldkőnek számított a márka fejlődésében. Pontosan ugyanebben az évben a Select megállapodást kötött a labdarúgó-világszervezettel, a FIFA-val is. Ma a márka a világ legnagyobb kézilabda-gyártója, és minden cikkét a világ több mint ötven országába forgalmazza. Mind a kezdők, mind a profi csapatjátékosok profitálhatnak a Select logó alá tartozó labdák minőségéből. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása