Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Elektromos roller

Elektromos robogók gyerekeknek és felnőtteknek a Sportano.co.uk weboldalon

Az elektromos robogók kiváló szórakozási formát és sokak számára közlekedési eszközt is jelentenek. Ezért a gyermekek és a felnőttek is naponta használják őket. A Sportano kínálatában megtalálja a legjobb elektromos robogókat fiatalabb és idősebb emberek számára. Mindegyiküket kizárólag a legjobb gyártók gyártják, akik garantálják a minőséget és a tartósságot.  

Melyik elektromos robogó választani? 

A gyermekeknek szánt elektromos robogó kiválasztásakor mindenekelőtt az ergonómiát és a biztonsági kérdéseket kell figyelembe venni. Ezt a járműtípust megfelelően hozzá kell igazítani a fiatal felhasználó magasságához és súlyához, valamint bizonyos korlátozásokkal kell rendelkeznie. A törvény szerint az elektromos robogókat 10 éves kortól használhatják a gyermekek. Ennek a korosztálynak számos gyártó kínál alacsony súlyú és alacsony profilú modellek széles választékát, valamint a karjuk eléréséhez elég keskeny kormányt. Ez lehetővé teszi a gyermek számára az elektromos robogó megfelelő belépését és irányítását.   

A sebességkorlátozás is fontos. A gyermekek számára tervezett elektromos robogók nem haladhatnak 20 km/h-nál gyorsabban. Természetesen ez biztonsági okokból van így. Nagyobb sebességnél a fiataloknak gondot okozhat a jármű irányítása. A Sportano-ban kapható csúcsmárkák gondoskodnak arról is, hogy az elektromos robogók többféle stílusúak és színűek legyenek, hogy minden lány és fiú választhasson magának egy modellt.  

A felnőtteknek szánt elektromos robogó kiválasztásakor viszont figyelembe kell vennie a maximális hatótávolságot és a maximális sebességet. A csúcskategóriás robogók 20 km/h-tól akár 70 km/h feletti sebességgel is haladhatnak. Az akkumulátor kapacitásától függően a hatótávolság 20 és 70 km között van. Érdemes odafigyelni a robogó súlyára, ha gyakran kell szállítani vagy magasabb emeleten lévő lakásban tárolni. A felnőtteknek szánt elektromos robogókat gyakran használják változó terepen vagy a városban való közlekedésre, ezért fontos a megfelelő párnázás és az erős fék.   

A legjobb elektromos robogók a jól ismert márkáktól

Érdemes megemlíteni a Razor elektromos robogókat a gyermekek számára. Csendes láncmotorral és egyszerű, a kormányon keresztül szabályozható gyorsítórendszerrel rendelkeznek. Könnyűek, ugyanakkor nagy maximális terhelhetőséggel rendelkeznek (kb. 54,5 kg). Ezért ideálisak lesznek az idősebb gyermekek számára is. A 24 V-os zárt ólom-sav akkumulátor 40 perc folyamatos motorozásra elegendő. A behúzható lábtartó és lábtartó kényelmét biztosítja álló helyzetben.  

A felnőttek számára nagyszerű robogó lesz a Motus modellek egyike. Négy lengéscsillapítóval felszerelve még egyenetlen útfelületen is kényelmes utazást biztosít. A két 1300 W-os motor akár 63 km-es hatótávolságot és 74 km/h-s végsebességet jelent! A modern LCD-képernyő pedig megjeleníti az összes fontos paramétert.  

A Sportano a legjobb gyártók gyermek- és felnőtt robogóinak széles választékát kínálja. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása