Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

AQUASTIC

Az Aquastic egy lengyel márka, amely kiváló minőségű felszerelések és kiegészítők biztosítására specializálódott gyermekek és felnőttek vízisportjaihoz. A márka termékek széles választékát kínálja, amelyek célja, hogy maximális élvezetet és biztonságot nyújtsanak a vízi tevékenységek során.

Az Aquastic felfújható deszkák megbízható cég a vízen. A SUP deszkák különböző méretűek, mind a sokoldalú, mind a túra változatban. Stabilitást, kiváló irányíthatóságot és könnyű kezelhetőséget biztosítanak, lehetővé téve a kezdő és haladó felhasználók számára, hogy élvezzék a kalandot a táblán. A márka SUP deszkákhoz is kínál kiegészítőket, például lapátokat és táskákat.

Az Aquastic felfújható kajakok tökéletes választás a rafting és a vízi kalandok szerelmeseinek. A tartós anyagokból készült kajakok stabilitást, kényelmet és biztonságot nyújtanak úszás közben. A teljes felszerelés és a maximális kényelem érdekében a kajak tartozékok, például lapátok és szivattyúk állnak rendelkezésre.

A biztonság a márka elsődleges célja, ezért az Aquastic olyan mentőmellényeket is kínál, amelyek védelmet nyújtanak a vízi tevékenységek során. A mentőmellények ergonomikus kialakításúak, kényelmes viseletűek és megfelelnek a legmagasabb biztonsági előírásoknak.

A vízi kalandok legfiatalabb kedvelőinek az Aquastic márka úszástanulási mellényeket kínál. Ezeket a könnyű és kényelmes mellényeket úgy tervezték, hogy támogassák az úszáskészség fejlesztését, és nagyobb önbizalomérzetet adjanak a gyerekeknek a vízben.

Az Aquastic számos felfújható játékot is kínál, például matracokat, kerekeket és medencéket. Ezek a színes és szórakoztató termékek szórakoztatják a strandon, a medencében vagy nyaraláskor.

Az Aquastic márkával csodálatos pillanatokat tölthet el a vízen, maximálisan kihasználva a vízi sportok iránti szenvedélyét. Válassza az Aquastic-ot és ússzon stílusosan!

Leírás kibontása Leírás összecsukása