Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Reusch

Reusch

A Reusch egy 1934-ben alapított német márka, amely sportkesztyűk gyártására specializálódott: kapuskesztyűk, sí- és snowboardkesztyűk. A márka termékei különböző színváltozatokban és méretekben kaphatók, így ideálisak és funkcionálisak a felnőttek és a legfiatalabb felhasználók számára egyaránt.  

Az 1972-es év kulcsfontosságú volt a Reusch számára. A márka ekkor dobta piacra első téli kesztyűsorozatát, amely gyorsan meghódította a piacot és érdeklődésre talált a közönség körében. Nem sokkal később a Reusch együttműködött a híres focistával, Stepp Mayerrel, aminek eredményeképpen kifejlesztették a technológiailag innovatív, latex bevonattal ellátott kapuskesztyűket. Ezek az események mérföldkövet jelentettek a márka fejlődésében, és világszerte ismertté tették. Ma a Reusch az egyik legismertebb cég, amely speciális sportkesztyűket gyárt a téli sportokhoz és a labdarúgáshoz. Magas piaci pozíciójának köszönhetően a márka folyamatosan új trendeket határoz meg, termékeit pedig a profi és az élsportolók egyaránt nagyra értékelik. 

A vállalat elkötelezett a folyamatos fejlődés mellett, ezért folyamatosan fejleszti termékeit, és csak olyan kollekciókat ad ki, amelyek kifinomultak és a részletekre odafigyelve készültek. A Reusch emellett olyan fejlett technológiákat használ, mint a GORE-TEX® és R-TEX® XT membránok és az R-Loft™ hőszigetelés, amelyek közvetlen hatással vannak a kényelemre. Egyes kesztyűmodellek speciális védőelemekkel rendelkeznek a magas szintű biztonság és a sérülések elleni védelem érdekében.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása