Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

YOKKAO

A Yokkao egy dinamikus márka, amely 2010 óta kiváló minőségű muay thai, mma és ökölvívó ruházat és felszerelés gyártójaként szerzett magának nevet. A Philip Villa harcművészet-gyakorló által alapított Yokkao forradalmasította az iparágat azáltal, hogy a muay thai és a boksz hagyományos elemeit a legújabb divatirányzatokkal ötvözte.

A "Yokkao" név a thaiföldi "fehér jáde" szóból származik, amely kő a kihívásokkal szemben tanúsított mentális nyugalmat szimbolizálja, ami alapvető tulajdonság a harcművészetek gyakorlói számára. Ez a filozófia áthatja a Yokkao teljes termékpalettáját, a kesztyűtől a protektorokig, és mindegyikben nyilvánvaló a hagyományok tisztelete és a modernitás iránti elkötelezettség.

A Yokkao azonban nem csak harcművészeti felszerelések gyártója. A márka szemináriumok és globális rendezvények szervezésében is aktívan részt vesz, és a bangkoki Yokkao edzőközpontot is üzemelteti. Mindez a Yokkao-t nem csupán egy hardver márkává teszi, hanem egy igazi közösséggé a harcművészetek szerelmeseinek világszerte.

Emellett a Yokkao márka nem feledkezik meg a legfiatalabbakról sem. A gyermekek számára szervezett különleges eseményekkel a márka segít az egészséges életmód népszerűsítésében és a fiatal harcművészetet tanulók képességeinek fejlesztésében.

A Yokkaónál a harcművészetek szeretete és a hagyományok iránti büszkeség ötvöződik az innovációval és a sportág világszintű terjesztése iránti elkötelezettséggel. Ha a Yokkao-t választod, a minőséget, a modernitást és a muay thai, az mma és a boksz iránti szenvedélyt választod.

Leírás kibontása Leírás összecsukása