• Ingyenes szállítás
  • 30 napos termékvisszaküldés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

OneTeam

A OneTeam egy lengyel márka, amely kiváló minőségű felszerelések biztosítására szakosodott csapatsportokhoz. A márka különféle termékeket kínál, amelyeket úgy terveztek, hogy megfeleljenek a gyermekek, tinédzserek és felnőttek igényeinek, függetlenül azok képzettségi szintjétől.

A OneTeam futballkapuk többféle méretben kaphatók, és hálós felépítésük lehetővé teszi, hogy összecsukhatók legyenek a könnyű tárolás és szállítás érdekében. A tartós acélból készült OneTeam célok garantálják a biztonságot és a tartósságot, megfelelve a legmagasabb minőségi előírásoknak.

A OneTeam márka által kínált visszapattanók futballedzésekhez nélkülözhetetlen eszközt jelentenek a futballisták számára a labda pontosságának és irányításának javításához. Könnyen felállíthatóak a pályán, a strapabíró konstrukció pedig hosszú távú használatot biztosít.

Emellett a OneTeam márka olyan szabadon álló kosárlabda kosarakat kínál, amelyek a legfiatalabb és a haladóbb játékosok elvárásainak is megfelelnek. A széles választék lehetővé teszi, hogy mindenki számára megtaláljuk a tökéletes megoldást. A szilárd felépítés és a kiváló minőségű kidolgozás nemcsak tartóssá teszi a OneTeam kosarakat, hanem játékélményt is nyújt.

A OneTeam márka olyan eszközöket biztosít ügyfeleinek, amelyek lehetővé teszik képességeik fejlesztését, csapatmunka kialakítását és a fizikai aktivitás élvezetét. Csatlakozz a OneTeamhez, és tapasztald meg a sportkiválóságokat játékod minden területén!

Leírás kibontása Leírás összecsukása