Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Sínadrágok

Sí nadrágok - kényelem és megbízhatóság a lejtőkön a Sportano felszereléssel 

A jó síelőnadrág elengedhetetlen a síeléshez. Kiválasztásukkor érdemes odafigyelni arra, hogy a modell vízszigeteléssel, légáteresztő képességgel, kényelemmel és hőkomforttal rendelkezzen. A Sportano.hu sínadrág kategóriájában olyan neves márkák kiváló minőségű modelljeit találja, mint a Volcom, Peak Performance, Roxy, 4F, Marmot, Rossignol, DC, CMP, Dainese és Billabong. Mi tartós és kényelmes női síelőnadrágokkal, férfi síelőnadrágokkal és gyermek síelőnadrágokkal látjuk el Önt. Így megvédheti magát a lejtőkön uralkodó kedvezőtlen körülményektől, miközben meleg és kényelmes.  

Fitted, nadrágtartókkal és más típusú síelőnadrágokkal, amelyekkel találkozhatsz. 

A sínadrágok típusai között találhatsz nadrágokat nadrágtartóval, amelyek nagyszerűek a lejtőkön. A nadrágtartók lehetővé teszik a megfelelő illeszkedést, és a boltokban női, férfi és gyermek síelőnadrágokat is találsz nadrágtartóval. Ez a modell a legfiatalabb síelőknek ajánlott, mivel a nadrág szorosan illeszkedik a kicsik testéhez. Emellett népszerűek a női szabott síelőnadrágok, mivel közel illeszkednek a testhez, és nem terjedelmesek, így nem zavarnak síelés közben. A Roxy női sínadrágjai, a 4F női sínadrágjai és a Rossignol női sínadrágjai jó választásnak bizonyulnak a nők számára. A férfiak számára viszont a férfi 4F síelőnadrág és a férfi DC síelőnadrág tökéletes. 

Az illeszkedő és karcsúsított modellek a gyermekek számára is megtalálják a számításukat. A sínadrágok között találhat szigetelt vagy membránnal ellátott modelleket is a lélegzőképesség és a vízállóság érdekében.  

A megfelelő sínadrág kiválasztása 

A sínadrágok kiválasztásakor érdemes odafigyelni a konstrukció anyagára, ahol általában szintetikus anyagokból készülnek, amelyek rugalmasak és nagy tartóssággal rendelkeznek. Ezenkívül a nadrág súlyának alacsonynak kell lennie, mivel maga az egész sífelszerelés nagy súlyú, és a későbbi rétegek befolyásolják a síelés közbeni mozgás kényelmét.  

A női vagy férfi síelőnadrágoknak vízlepergető anyaggal vagy DWR-bevonattal kell rendelkezniük (a nedvesség lecsúszik az anyag felületén). Az anyag vízzáróságát vízoszlopban és milliméterben adják meg. Az univerzális modellek 5000 mm-ig, és körülbelül 8000 mm-ig jelentenek átlagos védelmet a víz behatolásával szemben. A jó minőségű nadrágoknak 10000 mm-es vagy annál magasabb vízállósági besorolással kell rendelkezniük. A termék légáteresztő képessége is fontos, amelyet gramm/négyzetméterben mérnek - gr/m2/24h.  

Érdemes tudni, hogy a nadrágokban található membránok (amelyek védelmet nyújtanak az eső ellen és megfelelő légáramlást biztosítanak) különböző kialakításúak: 2L, 2,5L és 3L. Ezek befolyásolják a tartósságot, a súlyt és a kedvezőtlen körülményekkel szembeni védelmet, és a legtöbb gyártó ma már háromrétegű szerkezetet használ.  

Vásárláskor figyeljen a profilos lábakra vagy a szélesebb szárúakra, valamint a nadrág szabására, amely lehet derékig érő/derék nélküli vagy vékony/szabályos. Ez befolyásolja a viselőjének kényelmét a különböző sípálya körülmények között. Másrészt a belső hópelyhes szárak biztosítják, hogy a hó és a víz ne jusson be a nadrág és a lábbeli belsejébe.  

Milyen márkák kínálnak minőségi sínadrágokat? 

A Sportano.hu sportboltban a síeléshez szükséges termékek széles választékát kínáljuk - sínadrágok, dzsekik, bakancsok vagy kiegészítők. Biztos, hogy a síeléshez a megfelelő ruházatot választja, amely nemcsak a kényelmet, hanem mindenekelőtt a vízállóságot és a légáteresztő képességet biztosítja, bármilyen körülmények között is legyen. Ha a megfelelő sínadrágot keresi, olyan gyártók professzionális modelljeit tartjuk, mint a Volcom, LEGO, Peak Performance, Roxy, Maloja, 4F, Marmot, Rossignol, DC, Quiksilver, CMP, Dainese vagy Billabong

Bármilyen stílusú és típusú síelésre is vágyik, a Sportanónál mindent megtalál, amire szüksége van a sípályákon a technika fejlesztéséhez és a jobb teljesítményhez. Professzionális ügyfélszolgálatunk segít kiválasztani a megfelelő sínadrágmodellt és más síruházatot.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása