Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Rossignol

Rossignol

A Rossignol egy 1907-ben alapított francia márka. Bár a vállalat textilgyártóként indult, néhány évvel később sílécek fejlesztésével is foglalkozott. Így alkotta meg a márka az első innovatív fából készült síléceit, majd idővel fém- és üvegszálas síléceket is kifejlesztett. 

A kiváló Rossignol termékeket hamarosan profi sportolók is használták, és azóta a márka főként a sí részleg bővítésére koncentrál. Az 1970-es években a vállalat speciális sífutó-, sífutó- és síugrófelszerelésekkel is bővítette termékpalettáját. 

2015-ben a Rossignol márka megalapította a Rossignol Apparel egységet, jelentősen kibővítve a professzionális ruházati választékát - mind a sport, mind a sí, mind az alkalmi ruházat terén. A Rossignol ruházati kollekciói közé tartozik a sportos Performance vonal, az elegáns Sport Chic Ski vonal és három Fashion kollekció - Createur Urbar, Studio és Sport Chic Apres-Ski.  

A Rossignol termékek a kiváló minőségű anyagokat, a funkcionalitást és az esztétikát képviselik. A részletekre való odafigyelés, az innovatív technológiák használata és a modern szabásvonalak kialakítása a Rossignol termékek legfontosabb szempontjai. 

Az ökológia a Rossignol márka számára is fontos. A vállalat biztosítja, hogy lépéseket tesz a fenntartható jövő felé, és minimalizálja a termelés környezetre gyakorolt negatív hatásait. A gyártó a maga részéről vállalta, hogy 2025-ig 40%-kal csökkenti a hulladék mennyiségét, 2030-ig pedig 30%-kal csökkenti szén-dioxid-kibocsátását. 

A mai napig a legjobb Rossignol síléceket használják a profi síelők és a téli sportokat most kezdő síelők is.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása