Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Vízi sport

Vízi sportok csak a Sportano.hu - nézze meg a legjobb felszereléseket és tartozékokat

A Sportano.hu üzlet vízi sportok kategóriájában a legjobb úszófelszereléseket és a különböző mélységű búvárkodáshoz szükséges professzionális szetteket találja. A fürdőruhák, fürdőnadrágok és kiegészítők széles választéka garantálja a kiváló minőségű termékek átfogó felszerelését. A Sportano.hu a textíliákon kívül a felszíni vízi sportokra szakosodott gyártók professzionális felszereléseit is kínálja. Üzletünkben profi és amatőr vitorlázáshoz, szörfözéshez, kitesurfinghez, wakeboardozáshoz és kajakozáshoz talál felszerelést. 
 
Olimpiai méretű medencéket szeretnél meghódítani, vagy a szelet a vitorláidba venni? A Sportano segítségével még tovább feszegetheti a határait, a prémium minőségű termékekre támaszkodva. Ha vízi sportokról van szó, a biztonság fontos, ezért a szélsőséges körülményeknek ellenálló, tanúsított felszerelés biztosítja, hogy mindig magabiztosnak érezze magát - a vízben és a felszínen egyaránt. 
 
Ha a vízi sportokkal való kalandozása még csak most kezdődik, a Sportano.hu lehetővé teszi, hogy kiegészítse felszerelését. Sportos fürdőruhák, fürdőruhák, búvármaszkok, valamint alacsony részletekben kapható kiváló minőségű felszerelések - szörfdeszkák, kitesurfing deszkák, árbocok, vitorlák és sárkányok, amelyek a tevékenység új dimenziójába vezetik be Önt. 

Strand és medence fürdőruhák, medencetartozékok - minden, ami az úszáshoz kell 

Az úszás számos egészségügyi előnnyel járó sport. Függetlenül attól, hogy a technikai edzést vagy az aktív pihenést választja, a professzionális úszódresszek a vízben való hosszabb tartózkodás során elsődlegesek. A Sportano.hu női, férfi és gyermek fürdőruhákat kínál, amelyek tökéletesek lesznek a nyaraláshoz a strandon és a medencében. Az olyan kiegészítők, mint az úszószemüvegek, úszósapkák, szandálok, deszkák és úszóhabok növelik a kényelmet, így már az első pillanatokban úgy érezheti magát, mint egy hal a vízben. 
 
A profi úszók olyan technikai úszódresszek közül választhatnak, amelyeket innovatív anyagrendszerek felhasználásával készült vízálló anyagok különböztetnek meg. Az egyrészes technológia a varratmentes kialakításnak köszönhetően kisebb ellenállást jelent a vízben, míg a Hydro-Reflective 100%-os UVA/UVB védelmet garantál. A Hydrosphere technológiával a víz nem hatol be az anyag szerkezetébe, hanem csak körülveszi azt, így nagyobb hatékonyságot, gyorsaságot és elképesztő eredményeket érhet el. A jól ismert márkák fürdőruhái a FINA jóváhagyását és a versenyeken való használatra vonatkozó engedélyt nyert precíz kivitelezést képviselik. 

Szörfözés, windsurfing, wingsurfing és kitesurfing a Sportano shopban 

A Sportano.hu vízi sportok kategóriája a professzionális felszerelések széles választéka, amelyek lehetővé teszik, hogy kiszakadjon a mindennapi életből és sodródjon az árral. A nagy hullámok nem jelentenek kihívást, ha megvan a felszerelésed a kiszámíthatatlan elem irányításához. Üzletünkben különböző formájú és profilú szörfdeszkákat találsz a stílusodnak és képességeidnek megfelelően. A kiváló minőségű anyagok több rétege, beleértve a szén- és üvegszálakat gyantalaminátumokkal, megbízható tartósságot jelent. A TEC technológia, a TORQ Epoxy Composite, a jó hajlékonyságú, könnyű szörfdeszkák védjegye, amelyek átvisznek a kisebb és nagyobb hullámokon. 
 
Az extrém vízi sportok szerelmeseinek felszerelése nem csak egy deszka. Regattán veszel részt, vagy tervezed, hogy sárkánnyal, vitorlával vagy szárnnyal indulsz a nagy vizekre? A Sportano.hu oldalon teljes felszerelést és kiegészítőket talál, amelyek lehetővé teszik, hogy új szenvedélyt ébresszen fel. A maximális sebesség hatékony elérése erős és gyenge szélben, az uszonyok sokféle beállítási módja, a több fokú kivágások és a rockerek jelenléte csak néhány a legjobb gyártók szörfdeszkáinak jellemzői közül. A Sportano a szörfvitorlák, árbocok és bakancsok széles választékát kínálja, valamint könnyűszerkezetes, depowerrel vagy anélkül, különböző AR fokozatokkal rendelkező kitesurfing sárkányokat. 

Búvárkodás, vitorlázás, wakeboardozás - a Sportanónál mindent megtalálsz! 

A Sportano megfelel a felszíni vízi sportok szerelmeseinek és a búvároknak az igényeinek. A sznorkel maszkok, teljes arcú maszkok, búvárszemüvegek, uszonyok és sok más kiegészítő lehetővé teszi, hogy önállóan, mindenféle előzetes felkészülés vagy tanfolyam nélkül fedezze fel a tenger mélységeit. A Sportano.hu ben a minősített búvárok kiváló minőségű neoprénből készült, testhez simuló szabású technikai búvárruhákat és búvárruhákat találnak. A különböző típusú, hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező szálak egyedülálló technológiái fenntartják a megfelelő testhőmérsékletet, és így lehetővé teszik a víz alatti világ hosszabb felfedezését. A neves gyártók vezető szerepet játszanak a búvárfelszerelések terén, és biztos lehet benne, hogy megbízható minőséget kap, ha a Sportano kínálatát választja. Ez biztosítja az Ön biztonságát és kényelmét a víz felszíne alatt, bármilyen mélységben. 
 
Egy jachton, vitorláson vagy más szélhajtású hajón fontos, hogy a ruházat védelmet nyújtson a hideg, a szél és a változó időjárási körülmények ellen. Válasszon nedvességelvezető anyagból készült, vízálló membránnal (pl. GORE-TEX®) ellátott külső ruházatot, széles szabást, amely nem korlátozza a mozgását manőverezés közben, valamint termoaktív alsóneműt. A Sportano.hu biztosítja Önnek a vitorlázáshoz szükséges felszerelést, valamint a nyílt vízen való vitorlázáshoz szükséges kiegészítőket. 

SUP deszkák - fogadj az elmúlt hónapok legnépszerűbb sportjára!

Vásároljon a Sportano üzletben, hogy megfelelően felkészüljön a kajakszezonra és az alkalmi szabadidős rafting túrákra. Ha az evezők a karod meghosszabbítását jelentik, próbáld ki a Stand Up Paddlinget (SUP). Ez egy új vízi sport, amelyet amatőrként és versenyszerűen is űzhetsz. Mindössze egy felfújható vagy merev SUP-deszkára, evezőkre és kiegészítőkre van szükséged, hogy a tevékenység élvezetes legyen. A könnyű és merev technológiák, az EVA-habos kivitel és a Thermo Twin Skin védelem hosszú használatot és stabilitást biztosít folyókon, tavakon és óceáni hullámokon. 

Egyéb termékek a Sportano.hu oldalon a Vízi sportok kategóriában

A Sportano.hu üzletben a vízi sportok kategóriája több ezer terméket tartalmaz, amelyek különböző tevékenységek során találnak majd felhasználásra. A hosszú edzések a vízben hatékonyabbak lesznek, ha gondoskodik az alacsony hőmérsékletnek ellenálló habokról és a modern rendszerű úszódresszekről, amelyek garantálják a test támogatását a medencében való hosszabb tartózkodás során. A vízi cipők széles választékában egyaránt megtalálhatóak a medencecipők és a funkcionális neoprén cipők a felszíni vízi sportokhoz. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása