Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Rollerblade

Rollerblade

A Rollerblade egy amerikai márka, amely professzionális görkorcsolyák és görkorcsolyák gyártására specializálódott. Ez volt az első olyan vállalat, amely jelentősen népszerűsítette a görkorcsolyázást, és befolyásolta annak világméretű fejlődését. 

A vállalatot 1982-ben alapították, és mára a sportpiac állandó szereplőjévé vált. Azóta folyamatosan trendeket és szabványokat állít fel a korcsolyázóknak szánt felszerelések gyártása terén. A görkorcsolyákat a modern Five Start Fit betétek használata különbözteti meg, amelyek gondoskodnak a cipő megfelelő illeszkedéséről a lábhoz és a lábbeli megfelelő keménységéről.  

A Rollerblade termékeket magas minőség jellemzi, és mind a kezdők, mind az igazi profik számára alkalmasak, akik a speciális, gyors modellek iránt elkötelezettek. A vállalat kínálatában különböző vezetési stílusokhoz való korcsolyák szerepelnek, mint például a fitness vonal az ikonikus Crossfire, Spark és Speedmachine modellekkel, valamint görkorcsolyák, sisakok és protektorok a gyermekek számára.  

A Rollerblade volt az első márka, amely promodellt kínált városi lovaglásra: Greg Mirzoyan's Fusion 84 és elkezdett együttműködni olyan szakemberekkel, mint Sven Boekhorst és Robert Guerrero. A vállalat emellett a "Skate to ski" kampányával a görkorcsolyázást egyfajta nyári sífutó edzésként népszerűsítette. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása