Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

E-bike kerékpárok

Elektromos kerékpárok: fedezze fel a Sportanóval a lovaglás modern szintjét

A Sportano.hu üzletben az elektromos kerékpárok kategóriája a legjobb elektromos segédmotoros kerékpár modelleket kínálja a gyártóktól, akik minden körülmények között hatékony kerékpározásra összpontosítanak. A nálunk kapható modelleket tapasztalt lovasok és a szabadidős lovaglás szerelmesei választják ki a nagyobb kényelem érdekében az igényes útvonalakon és a városban. Az elektromos kerékpározás az aktív kikapcsolódás modern formája, és a segítség típusa az egyéni beállításoktól függ. A különböző tartományok segítségével számíthat a hatékony lovaglásra és az Ön preferenciáihoz és képességeihez igazított edzésre

Hegyi kerékpárt vagy esetleg trekking kerékpárt keres? A Sportano.hu weboldalon különböző terepviszonyokhoz és preferenciákhoz illő e-bike modelleket talál. Nézze meg, hogy a kínálatunkban elérhető modellek kiknek szólnak. 

Elektromos kerékpár: kinek lesz alkalmas?

Az elektromos segédmotoros kerékpár ideális modell minden olyan felhasználó számára, aki tartós konstrukciót választ. Az olyan gyártók, mint az Ecobike vagy az Orbea az e-kerékpárok gyártása során kiváló minőségű alkatrészeket használnak, így biztos lehet benne, hogy a felszerelés évekig szolgálja Önt. Az ökológiai megoldásokat a sportolók használják a haladó kerékpáros edzések során, a kétkerekű hegyi turizmus rajongói és azok, akik a városban kerékpároznak munkába vagy iskolába járva. Az idősebbek számára is nagyszerű alternatíva, amelynek köszönhetően kevésbé megerőltető módon javíthatják fittségüket. Az elektromos kerékpár minden korosztály számára alkalmas, és a vezetési mód megváltoztatásának és az erőkifejtés szintjének beállításának lehetősége lehetővé teszi, hogy a kerékpározás különböző típusaiban rejlő lehetőségeket kihasználja. 

Az elektromos kerékpárok típusai: melyik modellt válasszuk?

Olyan kerékpárt keres, amely kontúros vázzal vagy esetleg lengéscsillapítókkal és nagy kerekekkel van felszerelve? A Sportano.hu weboldalon e-bike-ok széles választékát találja, amelyek egy adott típusú lovaglásra és kerékpározásra készültek. Tudjon meg többet mindegyikről, és válassza ki az igényeinek megfelelő modellt. 

MTB elektromos kerékpár

Az elektromos mountain bike-ok vagy e-MTB-k a hagyományos MTB modellek elektromosan továbbfejlesztett változatai. Robusztus felépítés és kissé nagyobb összsúly jellemzi őket, aminek köszönhetően tökéletesek a kezdő hegyikerékpárosok számára. Nagyobb stabilitást tesznek lehetővé, és a lengéscsillapítóknak és a hidraulikus tárcsafékeknek köszönhetően a nehéz útvonalak sem jelentenek kihívást számukra. 

Elektromos kerékpár kereszt

A cross e-kerékpárok minden terepre alkalmas funkcionális modellek. Olyan kerékpárt keres, amelyet kerékpártúrákra és a városban való egyszerű közlekedésre is használhat? Válasszon nagyméretű, kiváló tapadású kerekeket, alumínium vázat és helyet a hordozónak. Az elektromos cross kerékpár nagy teljesítményű akkumulátorral rendelkezik, így hosszú és igényes útvonalakat is teljesíthet. 

Elektromos trekking kerékpár

Az e-bike trekking a krossz modell alternatívája. Egyenes aszfaltutakra és erdei utakra egyaránt alkalmas. Gyártása a könnyűszerkezetes építésen és az olyan szükséges felszereléseken alapul, mint a lengéscsillapítók, tárcsafékek, világítás, sárvédő és csomagtartó

Elektromos országúti kerékpár

Az elektromos országúti kerékpár modern alkatrészekkel rendelkezik, amelyek kellemes utazást és könnyű kezelhetőséget biztosítanak hosszú távokon. A sportos profilú, merev váz aerodinamikus tartást és jobb teljesítményt tesz lehetővé. A Sportano kínálatában olyan modellek is szerepelnek, amelyeknél teljesen kikapcsolható a szervokormány. 

Városi elektromos kerékpár 

Ha kerékpárt keres a városban való közlekedésre, válasszon e-bringát, hogy a lehető legkisebb legyen az erőfeszítés. Az elektromos támogatás lehetővé teszi, hogy hosszabb távolságokat tegyen meg fáradtság nélkül, így az év bármely szakában több lehetőséget biztosít az aktív mozgásra

Leírás kibontása Leírás összecsukása