Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Hegyi kerékpárok mtb teljes

Hegyi kerékpárok mtb teljes a Sportano.hu weboldalon

Minél jobb minőségű a felszerelés, annál kényelmesebb és biztonságosabb lesz kedvenc sportja gyakorlása. Ezt a kapcsolatot szem előtt tartva, a Sportano.hu üzlet készített egy kategóriát Hegyi kerékpárok mtb teljes. Itt megtalálja a szakértőink által kiválasztott modelleket, amelyeket magas minőség és a legújabb technológia alkalmazása jellemez. A Sportanónál az iparág vezető gyártóinak termékeire összpontosítunk, így az itt összegyűjtött kerékpárokban több éves tapasztalat, bevált formatervezés és a hegyikerékpárosok számára legjobb megoldások eredményeit láthatja. 

Full mtb mountain bike: jellemzők és felhasználási módok

Mountain bike mtb full - a neve az angol Mountain Terrain Bike full-suspension elnevezésből származik. Ez azt jelenti, hogy ezeket a modelleket igényes hegyi terepen és egyenetlen felületeken való lovaglásra tervezték. Az ilyen konstrukciók jellemzői a lengéscsillapítók, a robusztus vázak és a széles gumiabroncsok. A különböző felfüggesztési típusok lehetővé teszik, hogy a hegyi kerékpárokat több típusba soroljuk. Egy teljes mtb modell esetében teljes felfüggesztés van: elöl és hátul. 

A teljes felfüggesztésű mtb kerékpár ideális a kihívást jelentő utakhoz - a legnehezebb körülmények között is meghódíthatja a hegyi ösvényeket és az erdei utakat. Ez a kerékpártípus a durva terepen való agresszív motorozás szerelmeseinek való. Legyen szó sárról, sziklákról vagy homokról, egy teljes felfüggesztésű MTB mindent elbír. 

Az egyes modelleket különböző szintű kerékpáros tapasztalatokhoz tervezték. Érdemes szem előtt tartani, hogy az ebbe a kategóriába tartozó kerékpárok nem valószínű, hogy alkalmasak a megkeményedett kerékpárutakon vagy aszfalton való közlekedésre. Ott legfeljebb alkalmanként használhatja őket, mivel úgy tervezték, hogy leküzdjék az egyenetlen, göröngyös felületeket. A városban hegyikerékpárral közlekedni kényelmetlen lehet. 

Hogyan válasszam ki helyesen az mtb teljes kerékpárt?

Az mtb full kerékpárok paramétereinek száma meglehetősen nagy, ezért elmagyarázzuk, mire kell elsősorban figyelni a vásárlás során. Először is: válassza ki a magasságának és lábhosszának megfelelő keretméretet. A hegyikerékpárok 26 és 29 hüvelyk közötti átmérőjű kerekeket használnak. Minden méretnek megvannak az előnyei és hátrányai, de a legfontosabb, hogy a magasságodnak megfelelő méretet válaszd. Alacsonyabb emberek számára egy teljes 26″-os mtb kerékpár is megfelel, míg a magasabb emberek csak egy teljes 29″-os mtb kerékpáron érzik jól magukat. Ezenkívül nézze meg a használt fékek típusát is - a legjobb minőségű fékezést a tárcsafékek biztosítják. 

Az mtb kerékpároknak több típusa létezik a rendeltetésüktől függően. Az all-mountain kerékpárok könnyű karbon vázuknak köszönhetően gyakorlatilag minden típusú útvonalon használhatóak. A downhill modellek, felépítésüknek köszönhetően, különösen alkalmasak a rendkívül meredek ösvényeken való leereszkedésre - ezek meglehetősen nehéz kerékpárok, és széles abroncsokhoz tervezték őket. Az enduro kerékpárok hasonlóak a downhill kerékpárokhoz, de könnyebb súlyuk lehetővé teszi a kényelmes emelkedőket is. Minden teljes felfüggesztésű mtb kerékpár jól elnyeli a rezgéseket és a lökéseket. 

A legjobb mtb full mountain bike kerékpárok a Sportanótól

Sportano kínálatunkban az iparág legjobb gyártóinak teljes felfüggesztésű mtb kerékpárjait gyűjtöttük össze. Az itt összegyűjtött modelleket minden részletre odafigyelve, innovatív technológiák és bevált anyagok felhasználásával gyártották. Válassza ki új kerékpárját a Sportanóval! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása