Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Hayabusa

A Hayabusa egy elismert amerikai márka, amely 2006 óta kínál kiváló minőségű küzdősportfelszereléseket és ruházatot. A Ken Clement, Craig Clement és David Zikakis által alapított márka gyorsan az iparág egyik vezetőjévé vált.

A Hayabusa név, amelynek kiejtése hi-ya-boo-sa, a japán nyelvből származik, és a vándorsólymot jelenti - a sebesség, az erő és a pontosság szimbóluma, amely tökéletesen tükrözi a márka termékeinek jellegét. A vállalat székhelye a festői Kingstonban, Ontarioban, Kanadában található, ahonnan a Hayabusa a világ minden tájára eljut a vásárlókhoz.

Kezdetben a márka portfóliója alapfelszerelésekből és edzőruházatból állt, mint például kesztyűk, védőruhák és rövidnadrágok. Idővel a portfólió kibővült, és a Hayabusa olyan márkává vált, amelynek termékeit a profi ökölvívó és kick-box sportolók világszerte használják. A Hayabusa kesztyűket különösen nagyra értékelik minőségük és tartósságuk miatt.

A márka arról is ismert, hogy a piacon kapható egyik legjobb jiu-jitsu ruházati termékcsaládot gyártja. A Hayabusa elkötelezettsége a küzdősportok legmagasabb minőségű felszerelésének biztosítása iránt a termékeik minden elemében nyilvánvaló.

A Hayabusa azt a megbízhatóságot, teljesítményt és kényelmet ígéri, amelyre minden sportolónak, szinttől függetlenül, szüksége van. Ez egy olyan márka, amely segít a kiválóságra való törekvésben azáltal, hogy olyan felszereléseket biztosít, amelyek inspirálnak, motiválnak és lehetővé teszik a küzdősportok sikerét.

Leírás kibontása Leírás összecsukása