Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Gyakorló padok

Pad edzés a Sportano üzletben: változatos edzés otthon!

A Sportano shopban található edzőpadok kategóriában a modellek nagy választéka található - az egyenesektől a ferde padokon át az állítható padokig, így optimálisan felszerelheti otthoni edzőtermét. Olyan vezető erőfejlesztő gyártók edzőpadjait kínáljuk, mint például: Bowflex. HMS, Life Fitness, NOHrD, ProForm és Technogym. 

Bench training - típusok és felhasználási módok

A ferde hasizmok megdolgoztatására, vagy súlyzóval kombinálva a mellkas nyomására? Az edzőpad támogatja az egyes testrészek gyakorlását, valamint (pl. egy felső emelővel vagy egy imarúddal kombinálva) lehetővé teszi egy átfogó edzésterv végrehajtását a fekvenyomásra vagy a testépítő versenyre való felkészülés időszakában. Az erőfejlesztésen, az izmok erősítésén, fejlesztésén és modellezésén kívül jobb testtartást (a helyes testtartás kikényszerítése a gyakorlatok során), jobb pulzusszámot és jobb koordinációt érhet el. Az edzés gazdagítása érdekében érdemes az edzőpadot kiegészíteni tartozékokkal, például imarúddal (jó a bicepsz edzéshez), edzőkötelekkel (a karok gyakorlatainak széles skáláját nyújtja) vagy karral (a lábak edzéséhez). 

Egyenes edzőpad

Az edzőpad egyszerű modellje tökéletes lesz az erőnléti edzés és az alapgyakorlatok (pl. csigás nyújtások) kezdőknek.  

Ferde edzőpad

A ferde edzőpadot azoknak szánjuk, akik a hasizmokat - egyenes és ferde - erősíteni szeretnék. Lehetővé teszi azt is, hogy a felső mellkasát további terheléssel dolgozza meg (súlyzós nyomások stb.). 

Állítható edzőpad 

A magasság vagy a dőlésszög változtatásának lehetőségének köszönhetően az állítható edzőpad lehetővé teszi a felhasználóhoz való optimális alkalmazkodást és egy adott izomrész izolált gyakorlását. 

Súlyzó edzőpad

Ebben a modellben az edzőpadot súlyzótartókkal kombinálják, ami számos edzési lehetőséget biztosít ezzel a terheléssel, és csökkenti többek között a súlyzó letétele közbeni elesés kockázatát. A súlyzópad kiválasztásakor ügyeljen a fogantyúk széles távolságára - ez megkönnyíti a terhelés alkalmazását. 

Melyik edzőpadot érdemes megvenni otthonra? Útmutató

Az edzőpad vásárlásakor a rendeltetésszerű használat mellett figyeljen a stabilitásra (nincs joga meginogni) és a berendezés maximális terhelhetőségére. Az erőnléti edzés fokának növekedésével, a gyakorlatok intenzitásának szintjével és a további terhelés súlyának növekedésével nagyobb teherbírású edzőpadra van szükség (az Ön súlya + az Ön által használt terhelés). Figyeljen a pad szélességére (a túl keskeny instabil lesz, ami növeli a sérülésveszélyt) és hosszára - igazítsa a magasságához. Változatos edzést szeretne? Válasszon olyan padot, amelynek ülése és dőlésszöge állítható. 

Amikor edzőpadot vásárol, győződjön meg róla, hogy merev, kopásálló kárpitozással, valamint korrózióálló bevonattal rendelkezik, és az alkatrészek és a lábpárnák csúszásgátlóval vannak ellátva. 

A kis lakás nem akadálya annak, hogy edzőpadot vásároljon - válassza az összecsukható változatot, amely néhány mozdulat után elég kompakt lesz ahhoz, hogy elrejtse a szekrényben, az ágy alatt, vagy akár magával vigye egy edzésre a parkba vagy a sportpályára. 

A Sportanónál különböző kialakítású, méretű és rendeltetésű edzőpadokat kínálunk bevált gyártóktól, így garantáltan hosszabb élettartamot biztosítunk Önnek. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása