Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Tecnifibre

Tecnifibre

A Tecnifibre egy 1979-ben alapított francia márka. Ekkor alkották meg az első poliuretán teniszhúrokat, amelyek bekerültek a speciális ütőkbe. Alig 6 évvel később a Tecnifibre professzionális feszítőgépeket is kínált, amelyek végleg forradalmasították a tervezésükhöz való hozzáállást. Azóta a márka folyamatosan fejlődött, és az egyik legnagyobb, az ütősportok felszereléseit és tartozékait gyártó céggé vált. 

A vállalat fejlődésének áttörő pillanata 1998-ban következett be, amikor elkezdett együttműködni a hivatalos Francia Tenisz Szövetséggel. Akkoriban a Tecnifibre által gyártott speciális labdák a következő nyolc évben a Roland Garros-tornának adtak otthont. Ez az esemény nagy sikert hozott a márkának, és biztosította elismertségét a játékosok és az ütősportok rajongói körében.  

2002-ben a márka bevezette az X-One multifilament húrját, amelyet a mai napig széles körben használnak a sportiparban. Napjainkban ezt a terméket folyamatosan fejlesztik, és egyre több és modernebb változatot adnak ki. Mindössze két évvel később új teniszütő modellek láttak napvilágot: T-Fight és T-Flash, amelyek a márka zászlóshajó termékeivé váltak. A vállalat olyan modern technológiai megoldásokat alkalmaz, mint a Dynacore és a Spin Skin 3D, amelyek növelik a termék minőségét és biztosítják annak tartósságát. 

Ma a Tecnifibre világszerte ismert sportolók által használt ütősportfelszerelések globális gyártója.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása