• Ingyenes szállítás
  • 30 napos visszatérítés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

3, 2, 1 ... tavasz!

A legjobb sportfelszerelés gyerekeknek a legjobb márkáktól

Rollerek
Kerékpáros ruházat
Kerékpáros ruházat
Turizmus
Turizmus
Kerékpárok
Kerékpárok
Korcsolyázás
Korcsolyázás
Téli sportok
Téli sportok

Ajánlott termékek

Lego nowości

Lego

A Lego-val egy gyerek sportruházat elkészítése igazi móka! Tekintse meg az idei szezon legérdekesebb stílusait, mintáit és színeit.

Kambukka nowości

Kambukka

Az utazási bögrék és termoszok minden kis turista számára hasznosak lesznek. Válassza a Kambukka praktikus és praktikus modelljeit az idei szezon kifejező színeiben.

Ajánlott márkák

Népszerű most

Népszerű sportmárkák

Sportano.hu - a sport gyerekvilága a legmagasabb szinten  

A Sportano.hu webáruház speciális felszerelések és ruházati cikkek, lábbelik és sportkiegészítők széles választékát kínálja, gyermekek igényeire szabva. A jól ismert és elismert márkák szánkói, kerékpárjai, rollerei vagy tollaslabda ütői minden biztonsági és minőségi követelménynek megfelelnek. Ennek köszönhetően a gyerekek elsajátíthatják a kiválasztott sportággal járó szabályokat és a fair play elvét.   

A gyerekekben már korán kialakul a sport iránti szenvedély, és tinédzserként érik el első sikereiket. A Sportano.hu megkönnyíti számukra a sportvilágba való belépést, és aktivitásuk folytatására ösztönzi őket. Tánc, úszás, foci vagy futás – a számos márkát kínáló webáruház biztosítja a szükséges felszerelést, hogy támogasd a gyerekeket kedvenc sportágukban.   

Sporty walki

A kiváló minőségű biztonsági termékek és a szakértői tanácsok segítenek abban, hogy gyermekeid sportolás közben szórakozzanak, és motiváltak legyenek sikerek elérésére. A Sportano.pl megfelel az ügyfelek elvárásainak, és támogatja a legkisebbeket álmaik megvalósításában. Ajándékozd meg gyermeked egy belépővel a sport világába a legmagasabb szinten!