Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Vízálló zsákok és tasakok

Vízálló zacskók és tasakok – válasszon megbízható modellt a Sportano.hu üzletben

A vízálló táskák és tasakok olyan kiegészítők, amelyek az elmúlt években népszerűvé váltak. Különösen hasznosak azok számára, akik szeretnek a vízen tölteni, vízi sportokat űzni vagy nyaralni szeretnek. A vízálló zacskók és tasakok lehetővé teszik a vízi felszerelések, dokumentumok, telefonok vagy ruhák biztonságos tárolását, valamint a telefon víz alatti használatát és fotózást vízi sportok közben. Nekik köszönhetően elkerülheti az értékes tárgyak elvesztését vagy elárasztását, és növelheti kényelmét a vízi tevékenységek során. A Sportano.hu oldalon olyan professzionális márkák kiváló minőségű vízálló táskáit és zacskóit találja, mint a FishDryPack, AQUASTIC, Exped, Aqua Marina, JOBE vagy Cressi.

Vízálló zacskók és tasakok fajtái

Különféle vízálló zacskók és tasakok kaphatók a piacon, amelyek elsősorban a zárás módjában, kapacitásában és rendeltetésében térnek el egymástól.

A vízálló táskák egyik legnépszerűbb típusa a cipzárral záródó táska. Ennek a zárásnak köszönhetően a zacskók légmentesek, és védik a tartalmát a víztől és a nedvességtől. Különösen hasznosak vízi tevékenységek során, mint például kenuzás vagy vitorlázás, mivel lehetővé teszik dokumentumok, telefonok vagy egyéb értékek biztonságos tárolását.

A vízálló zacskók másik fajtája a tekercsre zárt zacskók. Feszesek, mert a táska felső szélét óvatosan feltekerve, retesszel zárják. Ezek a táskák különösen hasznosak a szabadtéri kirándulások során, mivel több holmi tárolását teszik lehetővé, és megvédik őket a nedvességtől és az esőtől.

A vízálló tasakok egy másik típusú kiegészítők, amelyek az elmúlt években népszerűvé váltak. Kicsiek, praktikusak és általában pattintással vagy cipzárral záródnak. Ezek a tasakok légmentesek és védik a benne tárolt tárgyakat a víztől és a nedvességtől. Különösen hasznosak a vízi sportok során, mivel lehetővé teszik a telefon vagy a pénztárca biztonságos tárolását.

A hagyományos vízálló zacskók és tasakok mellett további funkciókkal rendelkező zacskók és tasakok is vannak a piacon. Például a vízálló táskák és vállpánttal ellátott tasakok kényelmesen mozoghatnak a táskával a háton, míg a vízálló táskák hordszíjjal könnyen szállíthatók nehéz vízi felszerelések.

Érdemes odafigyelni a speciális vízálló táskákra és tasakokra is a telefonhoz, amelyek lehetővé teszik a készülék víz alatti használatát. Le vannak zárva, és lehetővé teszik a képek és videók készítését vízi sportok közben.

Vízálló zacskók és tasakok - alkalmazott technológiák

A vízálló zacskók és tasakok olyan termékek, amelyeket innovatív technológiák és anyagok jellemeznek, amelyek biztosítják a víz- és nedvességállóságot.

  • Vízálló anyagok - a vízálló zacskók és tasakok gyártói különféle anyagokat használnak, amelyek biztosítják a vízállóságot. Az egyik népszerű anyag a PVC vagy polivinil-klorid. Ez az anyag rendkívül vízálló, könnyen tisztítható és tisztán tartható. Egy másik népszerű anyag a poliészter, amely víz- és nedvességálló is.
  • Cipzárak - a vízálló cipzárok innovatív megoldást jelentenek a vízálló zacskók és tasakok gyártásához. Ezeknek köszönhetően a zacskók légmentesek és védik a bennük tárolt tárgyakat a nedvességtől és a víztől.
  • Zárási módok – a vízálló zacskók és tasakok zárásának különböző módjai vannak. A zárás egyik népszerű módja a tekercszárás, azaz a táska felső szélének óvatos feltekerése és retesszel történő lezárása. A zárás másik módja a cipzárral vagy pattintással történő zárás.
  • Hőtechnológia - a hőtechnika egy innovatív megoldás, amelyet vízálló zacskók és tasakok gyártására használnak. Ez az anyag hegesztéséből áll, amely biztosítja a zsák tömítettségét. Az ezzel a technológiával előállított zacskók és tasakok kiemelkedően magas víz- és nedvességállósággal rendelkeznek.
  • Laminálás - a laminálás egy másik technológia, amelyet a vízálló zacskók és tasakok gyártásában használnak. Ez abból áll, hogy az anyagot fóliaréteggel vonják be, amely biztosítja a víz elleni védelmet. Az ezzel a technológiával előállított zacskók és tasakok rendkívül tartósak és kopásállóak.
Leírás kibontása Leírás összecsukása