Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Korcsolyavédők

Korcsolyavédők - biztonságos és megbízható modellek a Sportano üzletben találhatók. 

A görkorcsolyázás, gördeszkázás, görkorcsolyázás vagy rollerezés csodálatos élményt nyújt, és lehetőséget ad az aktivitásra. A megfelelő felszerelés azonban nem minden, a korcsolyázás során megfelelően gondoskodni kell a kényelemről és a biztonságról. Ezért fontos, hogy felszerelkezzen olyan kiegészítőkkel, mint a sisak és a korcsolyázást védő párnák. A görkorcsolyázás vagy gördeszkázás gyakran vezet esésekhez és súlyos sérülésekhez, ezért védje testrészeit protektorokkal. Sportano üzletünkben olyan professzionális márkák kiváló minőségű gördeszkavédőit találja, mint a Tempish, IMPALA, FILA, Roces, K2, Powerslide, Spokey és Rollerblade

Görkorcsolyázás, rollerezés vagy gördeszkázás - miért van szükség párnázásra? 

Korcsolyázás közben érdemes sisakot viselni, hogy megvédje a fejét a súlyos sérülésektől. A védőbetétek szintén elengedhetetlenek, mivel az inline- vagy görkorcsolyával való esések nagyon fájdalmasak lehetnek, és gyakran térd-, kéz- és csuklósérülésekhez vezetnek. Az inline korcsolya, görkorcsolya vagy gördeszka protektorok használata véd a horzsolások ellen, tompítja az ütést, és megelőzheti a súlyos töréseket is. A választott típustól függetlenül - térd, könyök vagy csukló - minden protektornak jól kell illeszkednie, de nem szabad korlátoznia a mozgásszabadságot. Lovaglás közben elég egy pillanat és egy hirtelen mozdulat ahhoz, hogy ütközés vagy a talajjal való szoros érintkezés történjen. Ezért jó ötlet, ha görkorcsolyázáskor vagy gördeszkázáskor protektort viselsz.  

Térdre, bokára vagy csuklóra - a korcsolya párnák típusai 

A kezdőknek, de a tapasztaltabb lovasoknak is protektort kell viselniük, hogy elkerüljék a súlyos sérüléseket bizonyos testrészeken. A terméktípusok közé tartoznak a könyökvédők, amelyek védik a stresszpontokat és megakadályozzák a kopásokat. Belül általában puha betéttel és műanyag megerősítésekkel rendelkeznek, tépőzárral rögzítve. A csuklóvédők is kaphatók, mivel a csuklók a legveszélyeztetettebbek az esés közbeni sérülések szempontjából, mivel a csukló próbálja tompítani az esést. A legjobb, ha légáteresztő és puha anyagokból készült modelleket választ. A térdvédők viszont a legnépszerűbb párnatípusok a sérülések megelőzésére, különösen akkor, ha még csak most kezdesz korcsolyázni. Mindenekelőtt illeszkedniük kell, de ugyanakkor nem szabad, hogy korlátozzák a mozgását. Ezen kívül bokavédőkkel is felszerelheti magát.  

Hogyan válasszuk ki a megfelelő korcsolyapárnát?  

A térd-, könyök- és csuklóvédők minden gördeszkás vagy gördeszkás felszerelésének elengedhetetlen elemei. A térdvédők célja elsősorban a térd védelme a sérülésektől. Általában a belseje párnázott, a külseje pedig műanyag borítással van ellátva. A legjobb, ha testhez álló, állítható terméket választ. Mindenekelőtt az ilyen típusú protektor nem csúszhat el lovaglás közben. A csuklóvédőnek viszont puha párnázással kell rendelkeznie, és gyorsan fel- és levehetőnek kell lennie - tépőzárral, hogy a terméket ennek megfelelően tudja beállítani. A könyökvédő általában kívülről műanyag réteggel rendelkezik, és tépőzárral is rögzíthető.  

Ha a megfelelő méretű protektorokat szeretné kiválasztani, pontosan mérje meg azoknak a testrészeknek a kerületét, amelyeken a protektort viselni kívánja, majd állítsa be a megfelelő méretet. Érdemes azonban tudni, hogy a termékek egy része teljesen állítható, így nem okozhat gondot a megfelelő modell kiválasztása.  

Mely márkák kínálnak protektort, amelyekre érdemes fogadni? 

A Sportanónál olyan márkák kiváló minőségű csukló-, térd- vagy könyökvédőket talál, mint az IMPALA, K2, FILA, Tempish, Rollerblade vagy Roces. Tökéletesek gördeszkához, inline görkorcsolyához vagy rollerhez, és a nagyszámú méret- és színváltozat lehetővé teszi, hogy felnőttek és gyermekek számára egyaránt megfelelő termékeket válasszon.  

A protektorok kiválasztásakor olyan készleteket válasszon, amelyek csuklóra, térdre vagy könyökre való modellekkel rendelkeznek. A gördeszkavédők, görkorcsolyavédők vagy robogóvédők számos gördeszkás sportágban működnek, ezért válasszon az igényeinek megfelelő terméket. Professzionális ügyfélszolgálatunk segít kiválasztani a megfelelő modellt!  

Leírás kibontása Leírás összecsukása